Te invităm la Christmas Maze – labirintul tradițiilor de Crăciun!

Spiritul sărbătorilor a cuprins deja întregul oraș. Ba nu, întreaga țară! De fapt, întreaga lume freamătă în așteptarea Moșului. Însă Crăciunul înseamnă mai mult decât primirea cadourilor. Crăciunul este o sărbătoare sfântă, încărcată cu o simbolistică aparte, cu tradiții felurite, care mai de care mai deosebite. Iar noi, echipa Cursuri Copii Ploiești, ne-am propus ca în prag de sărbători să îți oferim clipe de neuitat. Bineînțeles, avem nevoie și de ajutorul tău!

Crăciunul nu ar fi complet fără un brad frumos împodobit. Pentru ca brăduțul nostru să strălucească până hăt, departe, în țara lui Moș Crăciun, te invităm să confecționezi, cu mânuțele tale dibace, un accesoriu pe care-l poți așeza în brad. Astfel, vei contribui și tu la magia petrecerii ”Christmas Maze”.

Pe 17 decembrie, te invităm să iei parte la cea mai tare petrecere de Crăciun! O reală aventură care, timp de o oră și jumătate, te va ține captiv – cu voia ta – într-o lume guvernată de magia Crăciunului. Vom porni, pe ritmurile celor mai calde colinde, prin labirintul minunatelor tradiții de Crăciun. Prin intermediul a trei ateliere interactive vom redescoperi împreună povești și tradiții de Crăciun din Anglia, Statele Unite ale Americii și, bineînțeles, din România.

Credeați că am uitat de cadouri? Nicidecum! Pentru prima data in viata lui, zgârcitul și antipaticul Ebenezer Scrooge, cel care detesta Crăciunul, a găsit în inima sa un strop de iubire care a crescut și a tot crescut până când s-a materializat sub forma unei cutii verzi în care se află o surpriză pentru tine. Îi mulțumim lui Scrooge pentru surpriză dar să nu uităm că, de Crăciun, ”a primi” se îmbină perfect cu ”a dărui”. Așadar, lângă cutia verde, din care îți vei alege o mică surpriză, se va afla o cutie roșie, în care te invităm să lași o surpriză. Știm că-ți place să dăruiești, de aceea te rugăm să te implici în Magia Crăciunului Șoricesc, eveniment organizat de Șoriceii de Bibliotecă și să oferi prichindeilor mai puțin norocoși decât tine un cadou dulce, distractiv sau educativ. ”Feel free to be creative!”

Am bifat bradul frumos împodobit cu decorațiuni handmade. Am bifat cele trei ateliere care ne plimbă prin labirintul tradițiilor de Crăciun. Am bifat surpriza din cutia verde, am bifat-o și pe cea lăsată în cutia roșie… dar parcă tot mai lipsește ceva. Exact! Crăciunul nu ar fi complet fără Moș Crăciun.

Nu îți face griji căci Moșul nu va lipsi. Și nici singur nu va fi. Un spiriduș ghiduș îl va însoți, zâmbete, căldură și iubire îți vor dărui!

Vrei sa petreci alaturi de noi? Suna-ne pana pe 14 decembrie la numarul de telefon 0736 997 294 si rezerva-ti un loc!