Doneaza si tu pentru campania “Copilaria nu are varsta”!

Îmi plac păpușile. Mai mici, mai mari, cu păr, chele, nu contează, păpușă să fie. Mi-au plăcut de când mă știu. Să le alint, să le îmbrac, să le strâng în brațe când dorm. Și mie îmi place să fiu alintată și iubită. Într-un fel, și eu sunt o păpușă. A mamei. Păpușa mamei. Ea e cam singura persoană care mă prețuiește. Doar sunt a ei, e normal să o facă. Mi-ar plăcea ca și ceilalți să mă privească nu neapărat ca pe o păpușă, ci ca pe un om. Știu că sunt diferită. Dar asta nu m-a împiedicat să-i iubesc pe cei din jur. În inocența mea n-am cunoscut ce-i răul, acel sentiment despre care am auzit că macină sufletele unor oameni. L-am simțit însă pe pielea mea, l-am văzut în privirile piezișe ale oamenilor pe lângă care treceam când mama mă scotea la plimbare. I-am iertat. Eu nu știu să mă supăr. A dus biata mama și supărarea mea. Îmi plac păpușile. Îmi place să râd. Îmi plac oamenii. Sunt un copil mare. Eu sunt Rodica. Am 43 de ani.

Rodica, Bogdan și Ion. Trei frați, trei copii în trei corpuri de adulți. Trei povești de viață. De fapt patru, dacă o punem la socoteală și pe cea a mamei, doamna Ioana, singurul lor sprijin pe lume. Într-o lume care-și afișează ostentativ bogăția, ajungem să îi ocolim pe cei suferinzi sau nevoiași. Fie nu-i vedem, fie nu ne pasă. Cazuri similare cu ale celor trei frați sunt cu miile, în întreaga lume. Persoane, copii și adulți, suferind de dizabilități psihice și/sau fizice, oameni care sunt marginalizați, izolați social și moral, sprijiniți doar de familie – dacă au șansa să o aibă, și, dacă au puțin noroc, de vreun ONG sau Fundație Comunitară. Nu-i putem ajuta pe toți, însă Rodica, Bogdan și Ion sunt aici, aproape de noi. La rândul nostru vrem să le fim aproape în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Te invităm să ni te alături în această inițiativă, cumpărând o creație handmade  (O parte din prețul acestora va fi donată celor trei frați. Obiectele sunt expuse la sediul nostru din Str. Orhideelor Nr.8, Etaj I, Ploiesti) sau oferindu-le alimente, obiecte de igienă personală sau îmbrăcăminte. Dacă-ți prisosește o păpușă, mare sau mică, cu păr sau fără, adu-ți aminte de Rodica, copilul de 43 de ani care iubește păpușile.

Daca vrei sa te alaturi campaniei, te invitam la sediul nostru din Str. Orhideelor Nr.8, Etaj I, in perioada 7 – 20 decembrie.

Ai nevoie de mai multe detalii? O poti suna pe Adriana la 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail office@cursuricopiiploiesti.ro.