“La povesti cu Nosy!” – Club de Lectura pentru Copii - 1 locuri disponibile

Cel mai bun prieten al omului poate face mai mult decat sa stea in doua labute si sa se rostogoleasca. Cainele ii poate ajuta pe copii sa (re)descopere placerea lecturii.

Multi ar spune ca in ziua de azi cititul a devenit un obicei invechit, la moda fiind cartile audio. Eu sunt de parere ca nimic nu se compara cu paginile unei carti. Cititul unei carti bune este un adevarat ritual iar perceperea si constientizarea informatiei tin cont si de mediul dar si de modul in care se desfasoara lectura. Imi place sa-mi savurez cartile cat mai confortabil. Si pentru mine, confortabil inseamna si am parte de liniste, de un fotoliu comod si de cainele meu alaturi. Daca nu ar fi caldura si emotia transmise de caine, lectura nu ar avea aceeasi intensitate.

Plecand de la ceea ce simt eu cand citesc in compania cainelui si urmand modelul unui program celebru in Anglia si SUA – ”Reading for dogs” – a luat nastere ”La povesti cu Nosy!”

OBIECTIVELE PROGRAMULUI

Principalul obiectiv al acestei activitati este acela ca, prin intermediul unei atmosfere prietenoase si relaxate oferite de prezenta cainelui, copiii isi vor imbunatatii abilitatile de a citi si vor redescoperii placerea relaxanta a lecturilor. Cei care au desfasurat sesiuni consecutive de tipul ”Reading for dogs” au demonstrat ca citind cu voce tare unui caine care transmite doar o stare de relaxare, copiii isi imbunatatesc abilitatile de a citi cu pana la 12% mai mult decat ar fi facut-o in urma unui program de 10 saptamani de citit obisnuit, fara ajutorul unui caine.

Va invitam cu drag!

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Mihaela Istrate si Nosy
  • Structura: o intalnire/luna (2 ore);
  • Grupa de varsta: 7 – 12 ani;
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a atelierului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 25/03/2017

Ora: 10:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

“La povesti cu Nosy!” – Club de Lectura pentru Copii

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.