Aventura Urbana – program de vacanta pentru copii, in Ploiesti - 12 locuri disponibile

Ce urmeaza dupa scoala? Hai, repejor, repejor! Ai trei variante corecte la dispozitie. Distractie? Bineinteles, am bifat-o! Altceva. Timp petrecut cu prietenii? Categoric! Ai ghicit doua. Urmatoarea? Invatarea de lucruri noi si interesante? Perfect! Despre asta e vorba la “Aventura Urbana” – programul de vacanta destinat copiilor din Ploiesti: ne distram si invatam lucruri noi si informatii utile intr-o atmosfera calda, primitoare, pozitiva, alaturi de prieteni.

O altfel de “Scoala-de-Vara” sau o “Scoala-de-Vara”  reinventata

Dupa cum vezi, am scos cuvantul “scoala” din ecuatie si l-am inlocuit cu “aventura”. O “Aventura Urbana” in miez de vara la care te asteptam sa iei parte. Incepem pe 18 iunie si ne luam “La revedere!” abia pe 10 august . Timp de doua luni iti propunem sa ne insotesti intr-o calatorie in lumea bunei dispozitii si a prieteniei. Ti-am pregatit un program diversificat, destul de complex si atractiv, care imbina perfect cunoasterea cu relaxarea. Invatam lucruri noi participand la ateliere tematice, dar ne si distram prin jocuri interactive si activitati sportive. Cool, nu?

La noi, vacanta nu vine cu trenul din Franta.  Nu-i asa comoda, ci ii place sa vina fuguta-fuguta, in ritm de… jogging, oprind din cand in cand in zonele de odihna sau in cele unde distractia e in toi. Cum care-s acestea? Ti le spun pe cele mai importante:

 • “Reinventam povestile” – atelier de scriere creativa unde aflam ce sunt povestile, de unde vin ele, cine le creeaza, cine face parte din ele si cum putem contribui si noi la conceperea lor; faurim personaje noi, le dam viata prin arta cuvantului scris, le asociem cu decoruri magice pe care, ulterior, le vom si desena si le vom strange de-a lungul „Aventurii Urbane” in carticica noastra cu povesti, „A fost odata ca niciodata” .
 • 1, 2, 3 si de la capat – fie ca ne miscam pe ritmurile muzicii, facem yoga sau aerobic, ne jucam cu mingea, cu popicele sau ne intrecem in a manui paletele de badmington, “Aventura Urbana” implica putin sport, atat cat e nevoie pentru a ne mentine in forma.
 • Si mintea are nevoie de antrenament – asa ca o provocam la o partida de Scrabble sau ALIAS, Pantomima sau Monopoly .
 • Arts&Crafts – atelier de arte combinate unde sunt incurajate si dezvoltate creativitatea si imaginatia. Realizam felurite obiecte de decor sau lucrusoare utile, picturi si desene inedite, broderie pe hartie si pe etamina, invatam tehnici noi de lucru si ne distram pe saturate.
 • Calatorie magica in lumea basmelor – momentul de lectura in gruplectura este sinonimul cunoasterii, al contactului cu propria persoana, cu ceea ce e in jurul nostru, cu realul si irealul deopotriva. Prin lectura ne implicam emotional in lumea cuvintelor iar acesta este primul pas catre procesul creator, valorificand ceea ce am dobandit in urma cititului.
 • Bine te-am gasit! Ei sunt “Te rog!” si “Multumesc!” – atelierul de bune maniere – e momentul sa ne (re)imprietenim cu regulile de baza din codul bunelor maniere. Tu stii cum si cand trebuie salutam, cum si cand e momentul sa ne prezentam, de ce e important sa ne comportam civilizat?

Din programul „Aventurii Urbane” nu lipsesc filmele documentare despre cele mai indragite sau rare sau ciudate animale si insecte, despre Pamant, despre paduri si oceane. Nu lipsesc nici orele dedicate temelor de vacanta. Cu cat le faci mai repejor si mai corect, cu atat vei avea mai mult timp pentru odihna si distractie.

Te asteptam sa faci parte din „Aventura Urbana”!

DETALII PROGRAM:

 • Trainer: Mihaela Istrate, Tina Tutoveanu si  Ileana Popescu;
 • Structura: programul se desfasoara zilnic, in intervalul 8:00 – 17:00.
 • Grupa de varsta: 4 – 6 ani si 7 – 11 ani;
 • Investitie: 880 lei/ luna (sunt incluse toate materialele pe care copiii le folosesc in cadrul activitatilor educationale si doua gustari de fructe pe zi; nu este inclusa masa de pranz)
 • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a programului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
 • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
 • Pentru detalii legate de program, oferte personalizate si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 18/06/2018 - 10/08/2018

Ora: 08:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

Aventura Urbana – program de vacanta pentru copii, in Ploiesti

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.