Curs de limba, cultura si civilizatie franceza – “Bonjour, mes amis!” - 8 locuri disponibile

Franceza este o limba rafinata, melodioasa, cu o pronuntie deosebita. Pe cat de interesanta este limba in sine, cu toate provocarile… lexico-gramaticale, pe  atat de captivanta este cultura si civilizatia poporului francez.

Franceza este limba internationala a artelor vizuale si a arhitecturii, a dansului si a modei, a gastronomiei. Este limba vorbita de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume. Cu timpul, daca iti doresti cu adevarat, si tu te vei numara printre eternii indragostiti de-aceasta limba sublima denumita, nu intamplator, limba iubirii!

”Bonjours, mes amis!” este un program de vacanta creat special pentru incepatori, cu scopul de a-si insusi o parte din vocabularul uzual al limbii franceze, de a se familiariza cu comunicarea intr-o alta limba si de a empatiza cu istoria, cultura si civilizatia francezilor. Copiii vor dobandi toate acestea prin jocuri variate, exercitii de ascultare, pronuntie, recunoastere, prin muzica, filme, documentare, prin imagini si lecturi specifice culturii franceze.  Copiii isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, conversatie si relationare care, pe viitor, ii vor ajuta nu doar sa aprofundeze notiunile de limba, cultura si civilizatie ci si sa se descurce intr-un context real (de exemplu, o vizita in Franta).

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Mihaela Istrate
  • Structura: 10 sedinte a cate 2 ore fiecare;
  • Program: cursul se desfasoara in intervalul 17:00 – 19:00, in urmatoarele zile – 18 iunie, 20 iunie, 2 iulie, 4 iulie, 23 iulie, 25 iulie, 30 iulie, 1 august, 6 august, 8 august;
  • Grupa de varsta: cursul se adreseaza copiilor ce urmeaza sa inceapa studiul limbii franceze in clasa a V – a;
  • Investitie: 580 lei/ luna (sunt incluse toate materialele pe care copiii le folosesc in cadrul activitatilor educationale)
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a programului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, oferte personalizate si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 18/06/2018 - 08/08/2018

Ora: 17:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

Curs de limba, cultura si civilizatie franceza – “Bonjour, mes amis!”

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.