“Broderie pe hartie” – atelier de creatie - 7 locuri disponibile

Din dragoste pentru lucrurile frumoase realizate nu doar cu manutele, ci si cu sufletul, si investite cu multa iubire, a luat nastere atelierul de creatie – “Broderie pe hartie”.

Atelierul se adreseaza copiilor care isi doresc sa invete lucruri noi, sa realizeze produse handmade, sa socializeze si sa se bucure de o atmosfera primitoare si vesela. Ne propunem sa le stimulam nu doar creativitatea, ci mai ales imaginatia astfel ca, pe langa activitatea de realizare a unui tablouas brodat pe hartie, vor avea parte si de cateva exercitii de scriere literara, in care vor crea mesaje originale, numai bune de a fi scrise pe tabloul chiar de ei facut/cusut.

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Mihaela Istrate;
  • Structura: intalnire de 2 ore;
  • Grupa de varsta: 9 – 14 ani;
  • Investitie: 50 lei (sunt incluse toate materialele cu care copilul va lucra: ac, ata, stilou, hartie speciala, carton, etc. Toate creatiile pe care copilul le realizeaza in timpul workshop-ului raman in posesia lui);
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 09/06/2018

Ora: 09:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

“Broderie pe hartie” – atelier de creatie

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.