Cambridge is F.U.N. – program intensiv de limba engleza - 14 locuri disponibile

Cambridge este o poveste deschisa si fara de sfarsit. Este acea carare pe care o “apuci” cand vrei sa afli cu adevarat cata engleza stii si mai ales cum o stii.

Tabara Cambridge is F.U.N. pune accent pe comunicare si pe fluenta si este special creata pentru elevii cu varste intre 10-13 ani (nivel de cunoastere a limbii engleze A2 – B1).

Se folosesc tehnici moderne de invatare a limbii, incurajand elevii sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza, oferindu-le informatii practice si folositoare, specifice evaluarilor Cambridge. Participantii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte.

De asemenea, procesul de asimilare a limbii engleze este facilitat si in afara orelor de curs: activitatile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

DETALII PROGRAM:

Perioada: 31 martie – 2 aprilie 2018, la pensiunea Casa Vanatorului, Rasnov
Profesori coordonatori: Cristina Andreea Mihalcea si Marta Dumitrescu
Transport: cu trenul (costul biletului nu este inclus in costul programului. Achizitionarea biletelor se va face de catre noi, dupa finalizarea inscrierilor)
Locuri limitate: 14
Investitie: 650 lei si include:

  • pensiune completa: cazare 3 zile si 2 nopti, 3 mese pe zi si 2 gustari de fructe;
  • livrarea activitatilor educative;
  • fise de lucru si materiale suport;
  • activitati recreative si in aer liber;
  • diploma de participare;
  • supraveghere permanenta.

Data limita de inscriere: 18 martie (se achita integral taxa de inscriere)

  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a programului in cazul in care nu intrunim cel putin 12 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 31/03/2018 - 02/04/2018

Ora: 00:00

Locatia: Casa Vanatorului

Formular Inscriere

Cambridge is F.U.N. – program intensiv de limba engleza

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.