Curs de teatru pentru copii - 11 locuri disponibile

Ii place la teatru, ii place actiunea de pe scena, rade la auzul replicilor iar jocul actoricesc ii transmite emotii nebanuite. Dar nu este pe scena, este in fata ei, simplu  privitor si admirator al unui spectacol. Intreaba-l daca-si doreste sa joace mai mult decat propiul rol si, daca raspunsul e unul pozitiv, il asteptam la cursul nostru de actorie/teatru! Cand? In fiecare sambata, de la 10 la 11:30. Unde? La Cursuri Copii Ploiesti, bineinteles? Cu cine? Gabi Petre este profesorul, moderatorul si modelatorul celor mai frumoase jocuri de rol!

Curs de teatru pentru copii

Curs de teatru pentru copii – Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Toti copiii ar trebui sa faca un curs de teatru!

In ziua de azi, desi comunicarea ar trebui sa ocupe pozitia principala in relatiile de orice fel, deci si in cele dintre copii, pare ca locul sau a fost ocupat de limbajul virtual al retelelor de socializare. Tehnologia este buna, chiar foarte buna, insa nu in orice context. Copiii nu trebuie sa uite sa comunice unii cu altii sau cu noi, adultii.

Stiai ca orele de actorie il pot ajuta pe copilul tau nu doar sa comunice mult mai bine cu tine, dar si sa se descopere, sa-si afle potentialul? Expresivitatea verbala insotita de limbajul corporal studiat, de socializare si vorbit in public sunt doar cateva dintre avantajele cursului de actorie.

Acestora li se alatura imbogatirea culturii generale si a vocabularului, autocontrolul si sporirea abilitatilor de invatare. Copilul se va simti bine in propria piele, dar si interpretand diverse roluri. Se va simti bine socializand si experimentand lucruri, emotii si sentimente noi, menite sa-l modeleze. Va invata sa accepte tracul, sa si-l faca prieten. Va invata mai multe despre sine si despre ceilalti. Nu, nu va face asta de unul singur, ci cu ajutorul lui Gabi Petre, initiatorul si moderatorul cursului de actorie.

Va invitam cu drag!

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Gabi Petre;
  • Structura: modul de 15 intalniri (o ora si jumatate/ intalnire)
  • Investitie: 300 lei/ modul;
  • Grupa de varsta: 7 – 11 ani;
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a programului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 20/01/2018 - 09/06/2018

Ora: 10:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

Curs de teatru pentru copii

toate campurile obligatorii

Intrebare de securitate: 2+10 = ?