English is F.U.N – Urban Summer Camp - 6 locuri disponibile

Daca e vara, atunci e vacanta. Iar daca e vacanta, atunci primeaza distractia si voia buna. In momentul in care acestora li se adauga un strop de cunoastere si conversatii doar in limba engleza, totul se transforma intr-o perioada plina de beneficii pe toate planurile. Ce-ai spune daca ti s-ar oferi sansa de a calatori prin toata lumea fara a pleca din orasul natal? Nu crezi ca e posibil? Da-mi voie sa te contrazic: la English is F.U.N Urban Camp acest lucru chiar se intampla! Si nu, nu e vorba despre nicio magie.

English is F.U.N Urban Camp inseamna socializare, dobandire de noi cunostinte si exersarea limbii engleze intr-un mediu primitor si o atmosfera calda si relaxata.

Timp de 8 saptamani –  in cadrul English is F.U.N Urban Camp – vei cutreiera pe taramurile a 8 continente!

Fiecare zi este dedicata unei activitati specifice, raportata la continentul studiat in saptamana respectiva. Astfel, luni este ziua traditiilor, marti este randul artei sa fie admirata, miercuri facem vocalize caci este despre muzica, joi ne rasfatam papilele gustative si aflam lucruri noi despre diverse delicii culinare iar vineri ne delectam cu felurite curiozitati care mai de care mai interesante.

La sfarsitul celor 8 saptamani te vei simti ca un veritabil calator care s-a perindat pe rand prin fiecare parte a lumii, infruntand de la culmile inalte ale muntilor, pana la intinderile albastre ale oceanelor.

Cum arata o zi petrecuta in tabara noastra urbana?

Pentru ca la 8.30 incepe prima activitate, este de la sine inteles ca lenea nu are ce cauta in acest program, ea fiind inlocuita cu relaxarea constructiva. Daca prima ora de activitati se desfasoara in-door, de la 9.30 pana la 10.30 urmeaza activitatile out-door. Dupa o gustare sanatoasa se reiau activitatile in-door, pana la ora 17.00, acestea fiind intrerupte doar de masa de pranz (12.30 – 13.30) si de ora de relaxare (13.30 – 14.30).

Fiecare zi va fi o provocare orientata inspre cunoastere si distractie. Pe langa faptul ca vei invata lucruri super interesante despre traditiile si obiceiurile din diverse regiuni de pe glob, vei gati, vei picta, vei canta, vei deslusi enigme, te vei uita la documentare siiii… te invitam alaturi de noi pentru a descoperi cat de F.U.N.ny e tabara noastra urbana!

De ce sa iei parte la activitatile English is F.U.N. Urban Camp:

  • ar fi pacat sa stai in casa – mai ales ca este vacanta – si sa ratezi sansa de a invata lucruri noi;
  • ai ocazia sa afli informatii pe care poate nu le stiai despre lumea inconjuratoare;
  • vei face proiecte deosebite impreuna cu ceilalti participanti. Astfel, vei avea sansa de a experimenta si lucrul in echipa, nu doar pe cel individual;
  • vei vorbi numai in engleza ceea ce iti va fi de mare ajutor atat in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, cat si in perfectionarea cunostintelor de gramatica si vocabular;
  • vei socializa si vei lega prietenii cu ceilalti participanti;

*aceasta activitate se adreseaza copiilor din ciclul primar de invatamant;

**grupa va fi formata din maximum 15 copii.

DETALII PROGRAM:

  • Traineri: Simona Jalba si Tina Tutoveanu;
  • Grupa de varsta: 7 – 10 ani;
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a programului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, costuri, oferte si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 19/06/2017 - 11/08/2017

Ora: 08:00

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

English is F.U.N – Urban Summer Camp

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.