Povesti cu suflet pentru pitici - 6 locuri disponibile

Intr-o lume tot mai superficiala si tehnologizata, povestile au rolul de a ne ingadui sa visam, sa ne dezvoltam imaginatia si sa ne dezvoltam capacitatea de a intelege viata cu toate provocarile ei. Povestile ne atrag  pe noi, adultii, daramite pe copii, pe ei ii fascineaza, le trezesc o noua lume la viata, le adora si invata mult mai repede sa deosebeasca lucrurile bune de lucrurile rele. Daca ne uitam in urma, la copilaria noastra, suntem siguri ca cel putin o poveste ne-a fascinat atat de mult incat a ramas intiparita in memoria noastra cu un parfum aparte, invadandu-ne amintirile si invaluindu-le intr-o lume magica.

Povesti cu suflet pentru pitici

Povesti cu suflet pentru pitici, CURSURI COPII PLOIESTI

Acest atelier doreste sa le starneasca copiilor emotia deschiderii acestei usi – a imaginatiei si a lumii bogate in magie – personaje fantastice, sau reale, pozitive sau negative, toate ii vor surprinde si ii vor trimite intr-o lume noua si frumoasa. Scopul acestui atelier cu povesti este sa le dezvolte imaginatia si sa le descopere secretele Povestilor cu ajutorul Teatrului de Papusi. Ceea ce va propunem prin intermediul acestui atelier este sa le dezvoltam atentia copiilor prin prezentarea Povestilor cu ajutorul papusilor, mastilor, imaginilor din carti de povesti, punerea in scena a acestora transformandu-i in mici actori, dar ne dorim totodata sa ii ajutam sa isi infranga emotivitatea, micile problemele de dictie, si sa relationeze intre ei.

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Ileana Popescu
  • Structura: doua intalniri lunare (o ora si jumatate);
  • Grupa: minimum 5 – maxim 8 participanti;
  • Grupa de varsta: 3 – 6 ani;
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a atelierului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 05/05/2018

Ora: 17:30

Locatia: Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI

Formular Inscriere

Povesti cu suflet pentru pitici

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.