Tabara CURSURI COPII PLOIESTI – Iulie 2018, Bran - 24 locuri disponibile

Ne-am obisnuit să trăim pe repede înainte. Asa sunt acum timpurile: iuti, vijelioase, aglomerate. Si nu sunt asa doar pentru noi, ci si pentru copiii nostri. Multi dintre ei se simt coplesiti de informatiile care vin peste ei ca un tăvălug, de numărul de ore alocat temelor si studiului individual. Unii merg si la cursuri optionale. Toate acestea sunt necesare dar, în timp, programul celor mici devine extrem de încărcat si greu de gestionat.

Tabara CCP 2017

Tabara CURSURI COPII PLOIESTI – Iulie 2018, Bran

Se cere un refresh!

Când nivelul de energie este din ce în ce mai scăzut, când atentia e redusă iar gândul zboară la joacă si distractie, e clar: vacanta se cere a fi pusă în scenă. Nu se lasă rugată de multe ori, căci ea vine cu plăcere. Doar e cea mai bună prietenă a copiilor. În plus, nu vine niciodată singură, ci are aliati de soi: buna dispozitie, natura, entuziasmul, veselia, prietenia, joaca.

Dacă pentru noi, adultii, a merge câteva zile în concediu si a lăsa în urmă agitatia si grijile reprezintă o binecuvântare, pentru copiii nostri a merge în tabără este sinonimul deconectării reale. Scopul taberei pe care ti-o prezentăm are de-a face cu deconectarea de la rigorile structurilor scolare si cu conectarea la libertatea pe care natura ne-o pune la dispozitie.

Nu orice fel de tabără, ci Tabăra CURSURI COPII PLOIESTI!

Tabără noastră s-a făcut măricică si, în 2018, împlineste 7 anisori. Vrem să o serbăm cum se cuvine iar pentru asta avem nevoie de compania celor mai buni prieteni. Pentru ei am plănuit câteva zile de neuitat în care vor avea posibilitatea să lege noi prietenii, să se relaxeze în natură, să-si exerseze abilitătile de cercetasi, să participe la felurite activităti în urma cărora îsi vor îmbogăti cultura generală, să-si descopere propriile valori, să învete cum să fie mai responsabili.

Un numitor comun al ultimelor sase editii ale taberelor organizate de CURSURI COPII PLOIESTI este dezvoltarea personală. Si în cea de-a saptea editie se va pune accentul pe această constantă prin apelarea la diverse activităti care urmăresc stimularea creativitătii si comunicării, dezvoltarea încrederii în propria persoană, deblocarea si depăsirea barierelor/limitărilor personale, dezvoltarea spiritului de initiativă.

Tabara CCP 2017_II

Tabara CURSURI COPII PLOIESTI – Iulie 2018, Bran

Vom citi pagini întregi din cartea naturii!

Iar prima pagină va fi despre respectul si ajutorul pe care trebuie să-l acordăm naturii. Departe de tumultul orasului, lăsând în urmă betoanele încinse de soarele verii, tabăra CURSURI COPII PLOIESTI îsi găseste linistea, frumusetea si întelepciune în mijlocul naturii, in cadrul Pensiunii din Livada (clasificata cu 3 margarete). Copiii au nevoie de ceea ce natura le poate oferi, de aerul său curat si de peisajele vesele pictate în nuante care-i vor inspira în procesul creator.

Nu te sfii si oferă-i copilului tău sansa de a se deconecta într-un mod plăcut, relaxant si inteligent alături de alti copii. Îsi va reîncărca bateriile, îsi va face noi prieteni, se va (re)descoperi pe sine si va dobândi noi cunostinte valoroase. Totul se va petrece alături de oameni pentru care dezvoltarea sa mentală si emotională este prioritară.

Pentru mai multe detalii legate de program si rezervarea locului va invitam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro sau sa o sunati pe Adriana la numarul de telefon: 0736 997 294.

mai multe detalii vreau sa ma inscriu

vreau sa ma inscriu

Daca ai nevoie de mai multe informatii Te sunam noi

Subiect (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Data: 15/07/2018 - 20/07/2018

Ora: 00:00

Locatia: Pensiunea din Livada

Formular Inscriere

Tabara CURSURI COPII PLOIESTI – Iulie 2018, Bran

toate campurile obligatorii

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.