Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes – www.observatorulph.ro

Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes

2 Aprilie 2013

Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, in parteneriat cu Scoala Generala “George  Emil Palade”  a organizat in cadrul Saptamanii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, un program de training pentru cei mici, intitulat “Cum sa devii un orator de succes”.

Programul s-a adresat claselor gimnaziale si a avut ca obiective principale: educarea abilitatilor de a se exprima fara teama in fata unui public, fluenta in vorbirea aplicata la situatii formale si informale, importanta limbajului nonverbal, dezvoltarea vocabularului, alegerea temei potrivite, pregatirea si structurarea logica a discursului,  implicatiile vorbitului in public, cum se castiga increderea audientei, trucuri pentru atragerea atentiei.

La intalnirile sustinute de catre  Claudius Dociu – trainer  CURSURI COPII PLOIESTI, au participat 130 de elevi si cadre didactice ale scolii partenere.

Maine, 3 Aprilie, intre orele 10:00 – 11:00, va avea loc ultima intalnire din cadrul acestui proiect.

Centrul Educational de Dezvoltare Personala pentru Copii  –  CURSURI COPII PLOIESTI propune programe unice si de valoare prin care copiii sunt indrumati catre o dezvoltare a abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei de sine si a increderii, constientizarea unor valori personale.

Obiectivul CursuriCopiiPloiesti.ro este acela de a sprijini copiii, parintii si scoala pentru a creste sansele sociale si profesionale ale copiilor din orasul si judetul nostru.