Larisa Galeş

Larisa a terminat Facultatea de Litere, lucreaza ca trainer de cativa ani și este pasionata de tot ce pot face...doua maini dibace! Creaza cu pasiune bijuterii si sapunele, decoreaza diverse obiecte  din lemn, toate creatii handmade! Larisa colaboreaza cu noi inca de la inceputul proiectului CURSURI COPII PLOIESTI, copiii fiind incantati de minunatiile pe care le realizeaza impreuna. In...

Larisa a terminat Facultatea de Litere, lucreaza ca trainer de cativa ani și este pasionata de tot ce pot face...doua maini dibace!

Creaza cu pasiune bijuterii si sapunele, decoreaza diverse obiecte  din lemn, toate creatii handmade! Larisa colaboreaza cu noi inca de la inceputul proiectului CURSURI COPII PLOIESTI, copiii fiind incantati de minunatiile pe care le realizeaza impreuna.

In fiecare an in prag de sarbatori si nu numai, Larisa creaza impreuna cu cei mici, bijuterii, cutiute pentru cadouri si pentru bijuteriile lucrate si multe alte elemente handmade.

afla mai multe

Cursuri:

Atelier de creatie

Vrei sa primesti cel mai frumos cadou oferit de copilul tau?Vrei ca cel mic sa invete arta handmade prin care poate crea obiecte unice?Inscrie-l la...
afla mai multe

Contact Us