Club de comunicare
Pentru orice tanar, modul in care reuseste sa comunice cu ceilalti, colegi sau profesori, dar si sa-si impartaseasca ideile si sa-si exprime punctele de vedere reprezinta un adevarat barometru al succesului.

Un tanar care va reusi sa comunice eficient, sa isi adapteze mesajul in functie de cei carora li se adreseaza, sa identifice canalul optim de comunicare si astfel sa fie convingator in fata interlocutorilor, va avea, evident, mai multe sanse de a reusi in viata decat un altul, la fel de bine pregatit, dar care nu stie cum sa-si puna in valoare cunostintele.

Din fericire, toate aceste abilitati pot fi cultivate si practicate, antrenandu-ne astfel pentru succes. Daca vrei sa inveti cum, vino la Clubul de Comunicare si vei descoperi care sunt punctele tale forte si cum  sa profiti de ele. Care sunt capitolele la care mai trebuie sa lucrezi si cum poti utiliza  diferite tehnici pentru a-ti gestiona emotiile ori a controla semnalele non verbale si paraverbale.

In plus, vei avea ocazia sa inveti de la trainerul nostru, cu o experienta de peste doua decenii in presa, secretele utilizate de ziaristi pentru a starni interesul publicului si a-i mentine acestuia atentia treaza, cum sa fii convingator  si sa obtii ce doresti de la interlocutor, precum si in ce fel poti utiliza toate aceste “trucuri” in avantajul tau de fiecare data!

TematicaClubul imbina teoria cu activitatile practice, exemple si studii de caz, implicand participantii si dandu-le acestora ocazia sa descopere raspunsuri la intrebari esentiale precum:

 • CINE suntem noi si CINE sunt interlocutorii nostri?
 • Invatam sa ne prezentam punand in valoare autoritatea noastra in domeniu, dar si sa analizam interlocutorii pentru a identifica maniera optima de abordare a subiectului.
 • CE vrem sa transmitem, CE vor ceilalti sa auda?
 • Invatam sa stabilim un mesaj clar, capabil sa straneasca interesul interlocutorilor.
 • DE CE vrem sa transmitem ceva si DE CE trebuie sa fim ascultati?
 • Ce e important in mesajul nostru si ce e relevant pentru ceilalti?
 • CAND vorbim noi si cand ii ascultam pe ceilalti?
 • Manifestand respect pentru opiniile celorlalti, discursul nostru este cu atat mai convingator.
 • UNDE  vorbim/scriem/comunicam si cum se modifica discursul in functie de mediu?
 • Mesajul ramane acelasi, dar forma sa sufera modificari in functie de mediu si de public.
 • CUM ne pregatim, CUM livram mesajul, CUM convingem?

StructuraClubul se resuneste o data pe luna pentru o intalnire de o ora si jumatate.

Investitie35 lei

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Trainer cursuri de comunicare
Claudius Dociu
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus