Autocunoastere – Motivare – Relationare (Curs de dezvoltare personala)
Data: 01.02.2021

 Este cu adevarat importanta dezvoltarea personala? Bineinteles! E cazul ca si copilul sa aiba acces la resurse utile care sa-i permita sa creasca emotional? Da, da, da! Este minunat ca el sa aiba ocazia sa se descopere, sa afle lucruri despre el insusi, sa-si raspunda la intrebarea „Cine sunt?”, sa invete cum sa se exprime mai bine, cum sa-i descopere si pe ceilalti, cum sa relationeze eficient, dar si de ce si cum sa-si stabileasca obiectivele. Altfel spus, da, copilul are nevoie de dezvoltare personala, atat de cea oferita in interiorul familiei, cat si de cea primita la scoala sau prin intermediul cursului „Autocunoastere – Motivare – Relationare”

5 MOTIVE ca sa alegi pentru copilul tau cursul nostru de dezvoltare personala, „Autocunoastere – Motivare – Relationare” 1. Folosim metode alternative de invatare, nonformale, informale si experimentale.
 2. Ne imprietenim cu emotiile si sentimentele, prin jocuri si povesti. Pe unele le vom creea chiar noi, la curs!
 3. Relaţia care se stabileste intre participanti este una de colaborare, nu de competitie.
 4. Structura cursului nostru  vine sa completeze programele scolare si sa adauge abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.
 5. Ne adresam copiilor interesati de dezvoltarea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, comportamentului si limbajului potrivit varstei lor.Suntem cu totii prieteni! Intre noi nu exista competitie, ci colaborare!

10 BENEFICII majore de care se bucura copiii care vin la cursul de dezvoltare personala, „Autocunoastere – Motivare – Relationare”1. Dobandirea de noi deprinderi.

Avantajul acestor experiente este ca ele ii ajuta sa constientizeze, sa accepte si sa experimenteze noi abilitati, aptitudini si valori pe care,ulterior, copiii le vor integra in comportamentul de zi cu zi atat pe plan personal, cat si profesional.

2. Dobandirea unor „instrumente” de lucru sau, altfel spus, cheia catre cunoasterea de sine.

Un curs tine de regula de la cateva ore, la cateva zile. In cazul cursului de dezvoltare personala „Autocunoastere – Motivare – Relationare” vorbim de  cinci intalniri, a cate doua ore fiecare plus o sesiune de follow-up. Este exagerat sa spunem ca, in urma participarii la un curs/seminar/training plecam cu un comportament nou deja asumat, pentru ca munca adevarata vine dupa curs. In cadrul cursului, cu ajutorul si sustinerea trainerului, copiii isi dezvolta propriul mecanism de a constientiza nevoile de dezvoltare personala. Sub indrumarea trainerului invata de ce, cand si cum sa actioneze pentru a se dezvolta si exprima mai eficient.

3. Dezvoltarea capacitatii de autocontrol, concentrare, automotivare.

4. Dezvoltarea increderea in sine prin descoperirea resurselor personale.

5. Vor invata despre cum sa aiba o atitudine de învingător, dar şi cum sa accepte o înfrângere.

6. Contruirea stimei de sine, încrederii şi perseverenţei.

7. Vor invata despre cum sa ia decizii într-un timp scurt, despre cum sa isi dezvolte disponibilitatea de a invata de la altii, cum sa deblocheze si sa depaseasca propriile limitari, cum sa identifice motivaţiile personale, dar şi dificultăţile, cum sa se centreze pe solutii si sa gaseasca alternative.

8. Exersarea empatiei cu scopul de a deveni mai deschisi catre ceilalti.

9. Activarea resurselor creative.

10. Comunicarea eficienta si buna relationare cu cei din jur.Invatam ce sunt emotiile si ne imprietenim cu ele!

CUI se adreseaza „Autocunoastere – Motivare – Relationare”Cursul de dezvoltare personala este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 – 10 ani, respectiv 11 – 14 ani, interesati de dezvoltarea abilitatilor de a comunica,  deprinderea atitudinii, comportamentului si limbajului potrivit varstei lor.

Scopul acestor cursuri este totodata si imbogatirea portofoliului educational al copiior prin activitati educative extrascolare si ocuparea intr-un mod cat mai util a timpului liber al copiilor.

Alege cursul nostru si ii oferi copilului tau: • sansa sa descopere lucruri noi despre propria persoana, despre capacitatile si sentimentele sale;
 • posibilitatea de a se relaxa, relationa, învăţa împreună cu trainerii nostri;
 • instrumente reale cu care işi poate clădi succesul in viata;
 • un mediu securizant în care câstigă noi prieteni şi foarte multă bună dispoziţie.Mergem alaturi de ei pe drumul inspre increderea in sine!

Metode de lucru utilizate • metode alternative;
 • multe jocuri si exercitii practice;
 • jocuri de rol;
 • teste;
 • discutii libere si interactive;
 • exercitii de imaginatie;
 • prezentari si filmulete motivationale.
 • Se acorda accesul la bibliografie si materiale suport.

InvestitieInvestitia are o valoare de 370 lei si include:

 • materialele necesare pentru desfasurarea activitatilor;
 • diploma de participare.

InscriereInscrierea se realizeaza prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate.

Pentru rezervarea locului vi se va emite o factura de avans in valoare de 100 lei ce va trebui achitata cu cel mult 5 zile inainte de inceperea cursului.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.
Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!
Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro.

 

Trainer cursuri dezvoltare personala
Mihaela Istrate