RADIO Junior – curs de comunicare pentru copii si adolescenti
Radio WYL FM si Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propun un curs inedit de comunicare pentru copii și adolescenti:

RADIO Junior

Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!

Afli cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a castiga publicul de partea sa.

 

Radio Junior

RADIO Junior – curs de comunicare pentru copii si adolecenti

 

Timp de 5 zile, vineri, in intervalul 18.00  la 20.00 (grupa de varsta 7 – 11 ani), participantii la cursul RADIO Junior vor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare intrand, pe rand, in roluri specifice radioului, precum redactor de stiri, realizator de emisiuni, director muzical sau producator radio.

Cursantii vor realiza si inregistra propriile buletine de stiri, emisiuni radio si reclame, vor face exercitii de dictie si vor lua lectii de scriere pentru radio si vorbit in fata microfonului, in studioul unuia dintre cele mai cunoscute radiouri din oras, WYL FM, avandu-l ca trainer pe redactorul-sef Claudius Dociu.

La final, participantii vor primi diplome de participare si inregistrarile realizate in timpul cursului.

DETALII PROGRAM:

  • Trainer: Claudius Dociu;
  • Structura: 5 sesiuni (2 ore fiecare);
  • Locuri limitate !!! 6 locuri
  • Investitie: 380 lei;
  • Cursul se va desfasura in zilele de 6 octombrie, 13 octombrie, 20 octombrie, 27 octombrie si 3 noiembrie;
  • Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial;
  • Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;
  • Pentru detalii legate de program si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

Trainer principal
Alexandru Bordea
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus