English is F.U.N. chiar si-n vacanta!
Data: 18.06.2018 - 10.08.2018

Ora: 15:00 - 19:00

Vacanta inseamna distractie si buna dispozitie. Este sinonimul relaxarii si e asteptata cu neradare si entuziasm de noi toti. Ce-ai spune daca ne-am relaxa si am petrece timp de calitate in vreme ce ne punem creativitatea la contributie si comunicam in limba engleza? Despre asta este vorba in programul de vara English is F.U.N.: 8 saptamani, 8 pasi autentici in asimilarea limbii engleze, 8 teme interactive, 8 motive sa fii alaturi de noi!

Stiai ca poti sa te joci, sa te distrezi si sa inveti engleza in acelasi timp? Programul de vara English is F.U.N. este structurat astfel incat comunicarea, interactivitatea, inventivitatea, spiritul de echipa, cel ludic si cel de aventura sa se imbine perfect.

Iata cele 8 provocari supercalifragilistice:  1. DIY – Imbinam creativitatea si imaginatia si toate gandurile vor fi exprimate in engleza, fie ca descoperim materiale noi, fie ca lucram impreuna, fie ca la final vom avea propria pagina de poveste a vietii noastre, in varianta senzoriala.
  2. Field trip – Cat de bine iti cunosti orasul? Si tu mai ai lucruri interesante de aflat despre el? Atunci hai sa ne alegem ruta potrivita si sa pornim in cautare de indicii spre a descoperi cate si mai cate!
  3. Movie time – And the BEST MOVIE award goes to… clar catre cei creativi care se vor bucura in a se afla in roluri de scenaristi, regizori si de ce nu, actori si actrite.
  4. Escape room – Cand ai fost ultima data detectiv? Dar cand ai fost blocat intr-o incapere? Doar dupa ce gasesti toate indiciile si dupa ce vei fi lucrat in echipa esti pregatit sa… scapi.
  5. National Geographic – Cine are cele mai multe informatii despre natura… le va povesti si colegilor. Iar cand echipa lucreaza bine, si jocul de Jeopardy va avea cei mai atotcunoscatori jucatori si cu totii, castigatori.
  6. Children’s Britannica – Adevarat sau fals? Ce? Cum? Unde? Cand? Cat? Toate raspunsurile le vom afla impreuna, doar cu ajutorul uneia dintre cele mai cunoscute enciclopedii pentru copii, scrisa in limba engleza.
  7. Talk, talk, talk! – Pornim in maratonul intrebarilor si raspunsurilor care sa ne dezvaluie principalele atuuri ale comunicarii exclusiv in limba engleza.
  8. English is F.U.N. magazine – Ti-ar placea ca timp de o saptamana sa fii journalist? E super palpitant sa coordonezi o investigatie, sa simti emotia primului interviu luat sau sa te lasi cuprins in mrejele inspiratiei atunci cand ai de scris un articol pe o tema care-ti place. Asadar avem articole, investigatii, interviuri, poze, jurnalisti, redactori, intrebari, raspunsuri. Toate laolalta + conversatiile savuroase in engleza = o saptamana interactiva.

StructuraProgramul se desfasoara pe durata a opt saptamani, cu o intalnire saptamanala a cate doua ore.

GrupaMinimum 6 – maximum 10 participanti/ grupa (copiii vor fi repartizati in grupe in functie de nivelul de cunostinte)

InvestitieValoarea cursului este de  26 lei/ ora. Se pot achizitiona abonamente pentru 4, 6 si respectiv 8 saptamani.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Profesor de limba engleza, coordonator programe educationale
Cristina Andreea Mihalcea
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus