Autumn fun in the sun!

Data: 14.09.2019
Ora: 09:30 - 11:00

Te asteptam sambata, 14 septembrie, incepand cu ora 09:30, sa petrecem o dimineata de septembrie in gradina Cursuri Copii Ploiesti. De ce in gradina? Pentru ca avem si pentru ca este maaaaare si frumoasa, pentru ca este pacat sa nu profitam de vremea de afara pentru a iti prezenta, mangaiati de razele soarelui, cateva dintre activitatile noastre.


 

Se spune că atunci cand lucrurile frumoase sunt impartasite cu prietenii si persoanele care au aceleasi valori ca ale tale, totul va merge ca pe roate. Toamna aceasta numaram bobocii, dar punem la socoteala si super cursurile si atelierele pe care ti le-a pregatit echipa entuziasta a Centrului nostru Educational.

Bineinteles, vrem sa le impartasim cu tine, sa ti le prezentam pentru a vedea cat de mult ne vom distra, ce lucruri noi vom invata si la ce activitati unice si originale vom participa alaturi de copiii dragi care trec pragul Centrului.

Asadar, te asteptam sambata, 14 septembrie, incepand cu ora 09:30, sa petrecem o dimineata de septembrie in gradina Cursuri Copii Ploiesti. De ce in gradina? Pentru ca avem si pentru ca este maaaaare si frumoasa, pentru ca este pacat sa nu profitam de vremea de afara pentru a iti prezenta, mangaiati de razele soarelui, cateva dintre activitatile noastre.

Asta nu inseamna ca interiorul Centrului nu iti va sta la dispozitie, ba din contra. Vei putea vedea salile de curs, ghidat fiind de trainerii nostri frumosi si inimosi. De asemenea, ACUM e momentul sa investesti inteligent in copilul tau, caci ti-am pregatit o REDUCERE de 10% la toate cursurile si activitatile noastre, daca il inscrii si achiti pe loc taxa/costul cursului. De unde sa alegi sau ce sa alegi? Pe lista noastra se regasesc cursurile de limbi straine si cele de dezvoltare personala (descrierile detaliate le gasesti pe site):

Curs de limba engleza

Curs de limba francezaLe Francais c est facile!

Curs de limba germanaIch Liebe Deutsch!

Curs de limba italianaGiochiamo in italiano!

Curs de teatru in limba engleza

Autocunoastere – Motivare  - Relationare (Curs de dezvoltare personala)

Emotii pe hartie – curs de caligrafie

Atelier de caligrafie moderna si broderie pe hartie

Curs pentru indreptarea/corectarea scrisului de mana

Curs de citire rapida

Radio Junior – curs de comunicare

Sa concluzionam:

Cand ne intalnim?

Sambata, pe 14 septembrie, de la 09:30 la 11:00!

Unde ne intalnim?

La sediul Cursuri Copii Ploiesti, in Parcul Municipal Ploiesti Vest (cladirea de birouri).

De ce ne intalnim?

Te asteptam sa iei parte la cateva ateliere demonstrative pregatite de trainerii  nostri, sa stam de vorba pe indelete  pentru a-ti prezenta oferta noastra educationala, sa vizitezi centrul si, de ce nu, sa incepem o colaborare frumoasa si de durata!

Vrei detalii si INFO suplimentare? Da-ne un telefon – 0725128120 (Alexandra), scrie-ne pe email la office@cursuricopiiploiesti.ro sau lasa-ne un mesaj pe pagina de facebook @CursuriCopiiPloiesti.