CAMBRIDGE ENGLISH QUALIFICATIONS IN PLOIESTI - SESIUNEA DE PRIMAVARA - MARTIE 2020

Data: 15.03.2020
Ora: 9:00 - 16:00

  • Cambridge English Qualifications for Schools au fost create special pentru copii și adolescenți cu un conținut care corespunde intereselor și abilităților acestora.
  • Cu Cambridge English, elevii își îmbunătățesc nivelul de engleză pas cu pas și rămân motivați datorită diplomelor care dovedesc progresul acestora pe tot parcursul anului școlar.
  • Pregătirea pentru examenele Cambridge English este pe deplin compatibilă cu programa școlară din România, iar diplomele sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale.


B2 FIRST for Schools (FCE)

Acest examen este modul ideal de a se pregăti pentru examene de nivel mai ridicat şi dovedeşte abilitatea de a comunica cu încredere într-un mediu vorbitor de limba engleză. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat.

Examenul cuprinde 4 probe: Reading & Use of English (1 oră și 15 minute), Writing (1 oră și 20 de minute)Listening (aproximativ 40 de minute) și Speaking (14 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 12 martie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 27 februarie

Investitie: 620 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://bit.ly/2m24I4U


YOUNG LEARNERS (YLE)

Pre - A1 STARTERS

Acesta este primul dintr-o serie de trei examene pentru copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Toate cele trei examene ajută copiii să facă primii paşi spre învățarea limbii engleze.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 20 de minute), Reading and Writing (20 de minute) și Speaking (3 – 5 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 15 martie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 7 februarie

Investitie: 280 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://bit.ly/2knc2aU

**********************

A1 MOVERS

Acesta este cel de-al doilea examen conceput special pentru copii. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 28 de minute), Reading and Writing (30 de minute) și Speaking (7-9 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 15 martie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 7 februarie

Investitie: 290 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://bit.ly/2m1uoyU

**********************

A2 FLYERS

Acesta este cel de-al treilea examen conceput special pentru copii. Aceste examene sporesc încrederea copiilor în propriile abilități şi formează o bază solidă pentru învățarea limbii engleze. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 28 de minute), Reading and Writing (40 de minute) și Speaking (7 – 9 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 15 martie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 7 februarie

Investitie: 300 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://bit.ly/2mhvLcC


A2 KEY for Schools (KET)

Acest examen ajută elevii să îşi dezvolte competențele de scriere şi vorbire în limba engleză la nivel A2. Acest certificat poate echivala proba de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 9-a cu program bilingv şi intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Reading & Writing (1 oră și 10 minute)Listening (aproximativ 30 de minute) și Speaking (8 – 10 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 18 martie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 4 martie

Investitie: 385 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://bit.ly/2mqrYKp


B1 PRELIMINARY for Schools (PET)

Acesta este un examen de nivel intermediar pentru elevii care au deja cunoştințele de bază de limba engleză şi dețin abilitățile necesare de a utiliza engleza în viața de zi cu zi. Acest certificat poate echivala proba de competentă lingvistică la admiterea în clasa a 9-a cu program bilingv şi intensiv, cât și proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat.

Examenul cuprinde 3 probe: Reading & Writing (1 oră și 30 de minute)Listening (aproximativ 35 de minute) și Speaking (10 – 12 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 18 martie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 4 martie

Investitie: 465 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://bit.ly/2m3v6va


C1 Advanced (CAE)

Acest certificat demonstrează atingerea unui nivel ridicat de limba engleză şi este examenul ideal pentru elevii care se pregătesc pentru studii superioare sau carieră. Acest examen poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat. 

Examenul cuprinde 4 probe: Reading & Use of English (1 oră și 30 de minute), Writing (1 oră și 30 de minute), Listening (aproximativ 40 de minute) și Speaking (15 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: 20 martie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 6 martie

Investitie: 630 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://bit.ly/2m1wyyw


CE BENEFICII AI DACA SUSTII UN EXAMEN CAMBRIDGE LA CENTRUL EDUCATIONAL CURSURI COPII PLOIESTI:

▶ simulari GRATUITE computer-based pentru examenele KET, PET, FCE, CAE.
▶ primesti kit-ul Cambridge INFO.


IMPORTANT!

Examenele sunt organizate de către Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI în parteneriat cu Eurolingva Examinations Centre – Cambridge English Language Assessment Authorised Centre (RO 066).

▶ Examenele KET/ PET / FCE/ CAE/ CPE se pot sustine numai daca exista un numar de MINIM 4 INSCRISI pentru un examen.

▶ Proba Speaking se va stabili fie in aceeasi zi cu examenul scris sau la o saptamana inainte/dupa data examenului. Celelalte probe scrise (în aceasta ordine: Reading, Writing, Use of English si Listening ) se vor sustine în data mentionata.

▶ Certificatele se elibereaza dupa aproximativ 2 luni de la data sustinerii examenului. Daca pierdeti sau distrugeti acest certificat puteti face o cerere de eliberare a unei Confirmari Oficiale de Rezultat, pentru care se percepe o taxa. 


Pentru informatii suplimentare despre sesiunile de examinare Cambridge o poti suna pe Adriana la 0736 997 294 sau ii poti scrie pe adriana.dascalu@cursuricopiiploiesti.ro