__

CAMBRIDGE ENGLISH QUALIFICATIONS IN PLOIESTI - SESIUNEA TOAMNA 2022 (5.11 - 12.11)

Data: 05.11.2022
Ora: 8:00 - 18:00

Cambridge English Qualifications for Schools au fost create special pentru copii și adolescenți cu un conținut care corespunde intereselor și abilităților acestora.

Cu Cambridge English, elevii își îmbunătățesc nivelul de engleză pas cu pas și rămân motivați datorită diplomelor care dovedesc progresul acestora pe tot parcursul anului școlar.

Pregătirea pentru examenele Cambridge English este pe deplin compatibilă cu programa școlară din România, iar diplomele sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale.

C1 Advanced (CAE)

Acest certificat demonstrează atingerea unui nivel ridicat de limba engleză şi este examenul ideal pentru elevii care se pregătesc pentru studii superioare sau carieră. Acest examen poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat. 

Examenul cuprinde 4 probe: Reading & Use of English (1 oră și 30 de minute)Writing (1 oră și 30 de minute)Listening (aproximativ 40 de minute) și Speaking (15 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 5 noiembrie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 17 octombrie

Investitie: 725 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://cutt.ly/TZA1Bcl


YOUNG LEARNERS (YLE)

Pre - A1 STARTERS

Acesta este primul dintr-o serie de trei examene pentru copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Toate cele trei examene ajută copiii să facă primii paşi spre învățarea limbii engleze.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 20 de minute)Reading and Writing (20 de minute) și Speaking (3 – 5 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 5 noiembrie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 26 septembrie

Investitie: 310 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://cutt.ly/yZA0bMG

**********************

A1 MOVERS

Acesta este cel de-al doilea examen conceput special pentru copii. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 28 de minute)Reading and Writing (30 de minute) și Speaking (7-9 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 5 noiembrie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 26 septembrie

Investitie: 320 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://cutt.ly/zZA0TZW

**********************

A2 FLYERS

Acesta este cel de-al treilea examen conceput special pentru copii. Aceste examene sporesc încrederea copiilor în propriile abilități şi formează o bază solidă pentru învățarea limbii engleze. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Listening (aproximativ 28 de minute)Reading and Writing (40 de minute) și Speaking (7 – 9 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 5 noiembrie

Tip examen: paper-based

Deadline inscriere: 26 septembrie

Investitie: 330 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://cutt.ly/nZA0SGP


B2 FIRST for Schools (FCE)

Acest examen este modul ideal de a se pregăti pentru examene de nivel mai ridicat şi dovedeşte abilitatea de a comunica cu încredere într-un mediu vorbitor de limba engleză. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat.

Examenul cuprinde 4 probe: Reading & Use of English (1 oră și 15 minute), Writing (1 oră și 20 de minute)Listening (aproximativ 40 de minute) și Speaking (14 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: marti, 8 noiembrie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 17 octombrie

Investitie: 715 lei

FORMULAR DE INSCRIERE  https://cutt.ly/HZA2qtb


A2 KEY for Schools (KET)

Acest examen ajută elevii să îşi dezvolte competențele de scriere şi vorbire în limba engleză la nivel A2. Acest certificat poate echivala proba de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 9-a cu program bilingv şi intensiv de limba engleză.

Examenul cuprinde 3 probe: Reading & Writing (1 oră și 10 minute), Listening (aproximativ 30 de minute) și Speaking (8 – 10 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 12 noiembrie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 21 octombrie

Investitie: 445 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://cutt.ly/BZA2l6X


B1 PRELIMINARY for Schools (PET)

Acesta este un examen de nivel intermediar pentru elevii care au deja cunoştințele de bază de limba engleză şi dețin abilitățile necesare de a utiliza engleza în viața de zi cu zi. Acest certificat poate echivala proba de competentă lingvistică la admiterea în clasa a 9-a cu program bilingv şi intensiv, cât și proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat.

Examenul cuprinde 4 probe: Reading (45 de minute), Writing (45 de minute)Listening (aproximativ 35 de minute) și Speaking (10 – 12 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 12 noiembrie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 21 octombrie

Investitie: 525 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://cutt.ly/sZA2n0I


C2 Proficiency (CPE)

Acesta este cel mai înalt nivel de certificare şi este dovada că elevul stapâneşte limba engleză la un nivel excepțional. Acest examen poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat. 

Examenul cuprinde 4 probe: Reading & Use of English (1 oră și 30 de minute), Writing (1 oră și 30 de minute), Listening (aproximativ 40 de minute) și Speaking (16 minute).

DETALII SUPLIMENTARE

Data examenului: sambata, 12 noiembrie

Tip examen: computer-based

Deadline inscriere: 21 octombrie

Investitie: 745 lei

FORMULAR DE INSCRIERE ▶ https://cutt.ly/KZA2TF9


CE BENEFICII AI DACA SUSTII UN EXAMEN CAMBRIDGE IN CADRUL SPEAK UP SCHOOL:

▶ simulari GRATUITE computer-based pentru examenele KET, PET, FCE, CAE, CPE
▶ primesti kit-ul Cambridge INFO (format electronic).


IMPORTANT!

Examenele sunt organizate de către Speak Up School (fostul Centru Educational CURSURI COPII PLOIESTI) în parteneriat cu Eurolingva Examinations Centre – Cambridge English Language Assessment Authorised Centre (RO 066).

▶ Examenele KET/ PET / FCE/ CAE/ CPE se pot sustine numai daca exista un numar de MINIM 4 INSCRISI pentru un examen.

▶ Proba Speaking se va stabili fie in aceeasi zi cu examenul scris sau la o saptamana inainte/dupa data examenului. Celelalte probe scrise (în aceasta ordine: Reading, Writing, Use of English si Listening ) se vor sustine în data mentionata.

▶ Certificatele se elibereaza dupa aproximativ 2 luni de la data sustinerii examenului. Daca pierdeti sau distrugeti acest certificat puteti face o cerere de eliberare a unei Confirmari Oficiale de Rezultat, pentru care se percepe o taxa. 


Pentru informatii suplimentare despre sesiunile de examinare Cambridge o poti suna pe Mihaela la 0736 997 294 sau ii poti scrie pe hello@speakupschool.ro