Curs de limba franceza - LE FRANÇAIS C’EST FACILE!

Data: 07.10.2019
Ora: 17:00 - 18: 50

”Bonjours, mes amis! Le français c’est facile!”

Franceza este o limba rafinata, melodioasa, cu o pronuntie deosebita. Pe cat de interesanta este limba in sine, cu toate provocarile… lexico-gramaticale, pe  atat de captivanta este cultura si civilizatia poporului francez.

Franceza este eleganta limba internationala a artelor vizuale si a arhitecturii, a dansului si a modei, a gastronomiei. Este limba vorbita de circa 300 de milioane de oameni din intreaga lume. Cu timpul, daca iti doresti cu adevarat, si tu te vei numara printre eternii indragostiti de-aceasta limba sublima denumita, nu intamplator, limba iubirii!

Scopul principal al cursurilor de limba franceza este ca participantii sa isi insuseasca vocabularul uzual al limbii franceze, sa se familiarizeze cu comunicarea in aceasta limba, sa empatizeze cu istoria, cultura si civilizatia francezilor. Copiii vor dobandi toate acestea prin metode atractive, jocuri variate, exercitii de ascultare, pronuntie, recunoastere, prin muzica, filme, documentare, benzi desenate, prin imagini si lecturi specifice culturii franceze.  

Increderea in propria persoana incepe inca de la o varsta frageda. De ce nu am lucra la dobandirea si consolidarea increderii chiar de acum?

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita