Curs de limba italiana - Giochiamo in italiano

Data: 16.09.2018
Ora: -

Invatarea limbii italiene aduce numai beneficii in viata celor mici. Dezvoltarea memoriei si a gandirii, dobandirea de informatii interesante despre cultura si civilizatia poporului italian, deprinderea vocabularului si gramaticii acestei limbi melodioase sunt principalele motive pentru care merita sa te inscrii la cursul “Giochiamo in italiano”.

Avantajul invatarii limbii italiene inca din perioada copilariei este dat si de asemanarea acesteia cu limba romana, ambele fiind, prin excelenta, limbi romanice. Cunoasterea unei noi limbi straine ofera oportunitati in ceea ce priveste traiectoria profesionala a cursantului: inscrierea la o scoala/liceu/facultate cu predare in limba italiana, participarea la schimburi de experienta interculturale si, pe viitor, obtinerea facila a unui loc de munca intr-o firma unde se vorbeste limba italiana sau chiar in Italia. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca frumusetile fascinantei Italii sunt mult mai lejer observate si asimilate atunci cand ii cunosti limba. 


De retinut: metodele de invatare sunt adaptate la varsta cursantilor. O invatare mixta care consta atat in explicatii cat si in jocuri care ii ajuta pe copii sa se obisnuiasca cu noile sunete ale unei limbi atat de melodioase cum este italiana. 

 

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita