Te invitam la o lectie DEMO gratuita de limba engleza!

Data: 04.02.2019
Ora: 17:00 - 17:40

Te invitam la o lectie DEMO gratuita de limba engleza!

*parintii sunt bineveniti sa participe

Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru vacanta intersemestriala nu-i nimic, le-am facut noi pentru tine! Ce spui daca ne-am vedea la o lectie demonstrativa de limba engleza? Participarea nu implica nicio cheltuiala, copiii se vor bucura de o ora super interactiva, iar parintii au accesul liber si pot urmari “de pe margine” cum se desfasoara activitatea. Suna interesant, nu?

 

Incepand din anul 2012, copiii din Ploieşti se bucura de invatarea limbii engleze intr-un mediu super prietenos, alaturi de traineri dedicati si pasionati de educatia nonformala, care pun pe primul loc atat dezvoltarea intelectuala, cat si cea emotionala a copiilor.

Da, la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti lucrurile se intampla nonformal, cu rabdare, iubire si pasiune. Transmitem cursantilor nostri nu doar cunostinte si informatii valoroase, ci si abilitati, obiective si valori care-i pot ghida corect in alegerile ulterioare.

Din anul 2015 suntem si centru de pregatire in vederea sustinerii examenelor Cambridge, astfel ca orele de limba engleza sunt, in mare parte, centrate si pe acest scop.

Pentru ca suntem atenti la nevoile pe care copiii le au atunci cand vine vorba de învatarea unei limbi straine – indiferent ca vorbim de un copil de 5 ani sau de un adolescent de 17, 18 ani  - ne-am propus sa iti aratam si tie cum se desfasoara la noi o ora de limba engleza.

Cand?

Vacanta intersemestriala pare momentul potrivit pentru a ne intalni! Asadar, ne vedem in perioada  4 – 8 februarie 2019, intre orele 17:00 – 17:40. Dupa inscriere se vor forma grupe de curs, iar fiecarui participant la lectia DEMO de limba engleză ii va fi comunicata ziua si ora de incepere a cursului.

CLICK pentru inscriere

Unde?

Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti va fi locul de intalnire. Centrul nostru isi desfasoara activitatea intr-o cladire moderna din Parcul Municipal Vest, pe strada Marasesti, nr.285B.

Ca punct de reper e bine sa retii West Mall (zona de vest a orasului). Imediat dupa podul de langa West Mall, la primul sens giratoriu faci stanga, intri in parc, iar vis-a-vis de Kremsmueller, pe partea stanga, suntem noi!

Salile de curs sunt primitoare, spatioase si luminoase, iar trainerii nostri, prin prezenta lor vesela si optimista, transforma fiecare intalnire intr-un motiv de bucurie!

Te asteptam cu drag sa te convingi singur de toate cele descrise anterior!

Cum?

Participarea la o lectie DEMO de limba engleza la Centrul Educational Cursuri Copii Ploieşti este posibila in urma unei inscrieri prin completarea formularului din linkul alaturat.  

CLICK pentru inscriere

La lectiile demonstrative pe care le organizam, parintii au acces liber astfel incat procesul educational poate fi observat si apreciat la justa lui valoare.

Vrei mai multe info?

Ti le oferim cu drag si rabdare. Trebuie doar sa ne spui ce anume te intereseaza. Ne poti trimite un email la office@cursuricopiiploiesti.ro sau ne auzim la telefon: 0736997294 (Adriana)

FORMULAR inscriere DEMO English is FUN

 

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus