Testeaza-ti GRATUIT nivelul de cunostinte de limba engleza!

Data: 08.02.2019
Ora: 09:00 - 15:30

Se stie ca cea mai studiata limba din lume este engleza. Un raport Eurostat mentiona, acum cativa ani, ca peste 72% dintre copiii din România – din ciclurile primare si gimnaziale – studiaza engleza ca prima limba straina. Ulterior, multi dintre acestia sunt atrasi de profilele bilingve iar la terminarea liceului aleg să urmeze facultati in strainatate unde predarea se face, in mare parte, in limba engleza. Astfel, nivelul lor de cunostinte trebuie testat, aprobat si recunoscut in urma unei examinari ample.

Se stie ca cea mai studiata limba din lume este engleza. Un raport Eurostat mentiona, acum cativa ani, ca peste 72% dintre copiii din România – din ciclurile primare si gimnaziale – studiaza engleza ca prima limba straina. Ulterior, multi dintre acestia sunt atrasi de profilele bilingve iar la terminarea liceului aleg să urmeze facultati in strainatate unde predarea se face, in mare parte, in limba engleza. Astfel, nivelul lor de cunostinte trebuie testat, aprobat si recunoscut in urma unei examinari ample.

In acest sens, examenele Cambridge vin in intampinarea celor care isi doresc ca nivelul lor de cunostinte de limba engleza sa fie testat si recunoscut. Incepând din anul 2015, Centrul Educaţional Cursuri Copii Ploieşti este centru de pregatire in vederea sustinerii examenelor Cambridge. Pe langa cursurile de limba engleza pe care le desfasuram, iti oferim si posibilitatea de a-ti testa, GRATUIT, nivelul de cunostinte de limba engleza.

 

Cand, unde si cum?

Pretestările GRATUITE vor avea loc in fiecare zi de VINERI, in intervalul orar 09:00 – 15:30 la sediul nostru din strada Marasesti, nr. 285B (Parcul Municipal Vest).

E super simplu: te inscrii prin intermediul acestui formular, specificand clar la ce nivel te incadrezi (PET, KET, FCE, CAE). In fiecare vineri vor fi maximum 10 locuri alocate pretestarilor. In acest sens, trebuie sa stii ca este obligatoriu sa competezi FORMULARUL, astfel avand rezervarea facuta. Ulterior vei fi anunţat (email, sms, telefon) in ce data si la ce ora să te prezinti pentru pretestare.

Vrei mai multe informatii despre locatie, inscriere sau desfasurarea pretestarii? Ti le oferim cu drag şi rabdare. Trebuie doar sa ne spui concret ce anume te intereseaza. Ne poţi trimite un email la office@cursuricopiiploiesti.ro sau ne auzim la telefon: 0736997294 (Adriana)

 

De ce ai nevoie de o pretestare?

In momentul in care ne pregatim pentru un examen important este bine sa stim unde ne situam, care este nivelul cunostintelor noastre. Pretestarile sunt menite sa ne ajute in procesul de invatare si verificare a cunostintelor, in sporirea increderii in sine, dar si pentru lamurirea eventualelor neclaritati pe care descoperim ca le avem.

 

De ce ai nevoie de o pretestare a unui examen Cambridge?

Examenele Cambridge sunt recunoscute si acceptate de peste 20.000 de organizatii din intreaga lume, si reprezinta o reala certificare a cunostintelor de limba engleza. Daca vrei sa urmezi un liceu cu profil bilingv, daca iti doresti sa studiezi si sa aprofundezi limba engleza in cadrul unei institutii cu predare in acesta limba si, ulterior, sa lucrezi intr-un domeniu in care cunostintele de engleza iti vor fi necesare, atunci ai nevoie de o pretestare si apoi de un examen Cambridge.

In fiecare an, mai bine de 5,5 milioane de oameni din intreaga lume sustin testari si examinari Cambridge. La nivel global, exista peste 50.000 de centre de pregatire in vederea examinarilor, iar Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti este unul dintre acestea. De asemenea, facem parte si din cele peste 2800 de centre de examinare Cambridge.

FORMULAR DE INSCRIERE