Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge
Centru de pretestare computerizata pentru Examenele Cambridge
BENEFICII

Ne distram, invatam, ne dezvoltam si evoluam non-stop, chiar si in vacanta de vara! Cursurile de vara si taberele anuale sunt asteptate cu drag si incantare de catre cursantii nostri care s-au obisnuit sa ne fie aproape cat mai mult timp. Pe paginile dedicate acestor activitati sunt descrise in detaliu modalitatile de inscriere si participare. 

Stimularea creativitatii, relaxarea si eliberarea de stres, dezvoltarea abilitatii de integrare armonioasa in grup, dezvoltarea capacitatii de concentrare, dobandirea increderii in propria persoana sunt doar cateva dintre beneficiile personale – emotionale si relationale pe care cursantii nostri si le insusesc.

Ne caracterizeaza unicitatea si originalitatea! Multe dintre cursurile si atelierele pe care le promovam se regasesc doar la nivelul Centrului nostru si suntem incantati ca un beneficiu major de care se bucura cursantii nostri este tocmai unicitatea dictata de caracterul exclusivist al activitatilor noastre.

Toate activitatile sustinute in cadrul Centrului pun accentul, in primul rand, pe creativitate si pe dialogul deschis intre cursanti si traineri. Nu ne-am propus sa ne concentram pe colectarea de informatii, pe cantitate, ci pe dezvoltarea personala echilibrata si armonioasa a cursantilor prin folosirea metodelor  interactive. 

CURSURI
Curs de caligrafie - Emotii pe hartie

Ce e de facut atunci cand tastatura, butoanele si touch-screen-ul ocupa 90% din timpul copiilor?

Ii (re)imprietenim cu scrisul de mana! Caligrafia, caci despre ea este vorba atat in randurile urmatoare, cat si in cadrul minunatului workshop pe care-l organizam la CURSURI COPII PLOIESTI, defineste nu doar arta scrisului frumos, ci si o activitate indragita care-i poate ghida pe copii in cunoasterea de sine.

CITESTE MAI MULT...
Curs de limba engleza -
English is F.U.N.

Va propunem un program de valoare, adresat copiilor ce isi doresc dezvoltarea competentelor conversationale in limba engleza.

Special conceput pe nevoile actuale ale celor mici si dezvoltat in concordanta cu societatea in care traim, programul „English is F.U.N.” aduce in prim plan: interactivitatea, ineditul si abilitatea trainerilor de a ghida procesul de invatare direct si indirect.

CITESTE MAI MULT...
Curs de limba franceza -
Le français c’est facile!

A invata limba franceza ramane o provocare si o dorinta pe care cursantii care ne trec pragul o imbratiseaza cu mare placere.

Scopul principal al cursului de limba franceza - "Le français c’est facile!" - este ca participantii sa isi insuseasca vocabularul uzual al limbii franceze, sa se familiarizeze cu comunicarea in aceasta limba, sa empatizeze cu istoria, cultura si civilizatia francezilor. 

CITESTE MAI MULT...
Curs de limba germana -
Ich liebe Deutsch!

Sprechen sie deutsch? Nu? Nicio problema! Iti oferim ocazia sa incepi sa inveti limba germana chiar din aceasta vara. Fie ca esti un prichindel dornic sa invete o noua limba straina – alta decat engleza sau franceza – fie ca esti un adolescent care vrea sa-si perfectioneze cunostintele de germana, suntem gata sa te ajutam. Cunoasterea unei noi limbi straine nu este doar o provocare ci si materializarea unor perspective nemarginite. 
 

CITESTE MAI MULT...
DESPRE NOI

Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti a luat nastere din dragoste si responsabilitate pentru copii, din pasiune pentru educatia nonformala vazuta ca factor determinant in dezvoltarea personala, afectiva si intelectuala a copiilor.  Plecand de la aceste idei, in anul 2011 a luat nastere cursul de dezvoltare personala – “Autocunoastere. Motivare. Relationare” – care, de 7 ani incoace, a contribuit la dezvoltarea emotionala si relationala a sute de copii.


TRAINERI
Povestea lui Bogdanel
Tabara CURSURI COPII PLOIESTI, iulie 2015, complex turistic Satul Prunilor, Dambovita
Tabara CURSURI COPII PLOIESTI, iulie 2014, Cabana Gura Diham, Busteni
RADIO JUNIOR 2017
Vrei informatii suplimentare despre activitatile noastre?
Ti le oferim cu drag! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul urmator:
ABONARE NEWSLETTER

Adresa: Strada Marasesti, nr. 285B
Adriana 0736.997.294

Manager proiect
Florentina 0723.158.725

Manager general
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus