Cursuri Copii in presa

Dezvoltare personala in tabara Cursuri Copii Ploiesti – www.edu-news.ro


Articol aici: Dezvoltare personala in tabara Cursuri Copii Ploiesti

15 Martie 2013

Tabara Cursuri Copii Ploiesti  inseamna colectivitate si ofera cadrul in care copiii invata sa-i accepte si sa-i ajute pe cei din jur. Este locul portivit in care copiii isi pot dezvolta abilitatile de socializare, cele emotionale, fizice si cognitive, in afara spatiului oferit de familie – pasi foarte importanti, ce trebuiesc insusiti inca din copilarie.

Copiii nostri petrec din ce in ce mai putin timp in natura si tocmai de aceea, tabara reprezinta o lectie practica despre mediul inconjurator.

Tabara de Dezvoltare Personala pentru Copii – Iulie 2013 – Cheia este o experienţa inedita din care copilul tau va pleca cu noţiuni clare despre ce înseamnă si cum poţi fi un LIDER! Va avea ocazia sa participe la activitati practice in cadrul carora va invata cum sa negocieze, cum sa-si gestioneze propriul buget, cum sa se automotiveze si cel mai important, va pune in practica rolul de lider in cadrul unor activitati de grup.

Programul Taberei de Vara CURSURI COPII PLOIESTI include:

  • ateliere de dezvoltare personala pe diverse teme: comunicare, lucrul in echipa, stabilirea obiectivelor, negociere, leadership, managementul timpului, dezvoltare financiara pentru copii, dezvoltare emoţionala;
  • ateliere de limba engleza conversationala – garantia unei experiente 100% in limba engleza;
  • drumetii in zona insotiti de un reprezentant al pensiunii sau de la Salvamont Cheia;
  • foc de tabara organizat impreuna cu reprezentantii pensiunii.

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus