__

Ramona Buzila

Trainer de nutritie

Numele meu este Ramona , locuiesc in Ploiesti, sunt sotie si sunt mămica unui baietel minunat

Lucrez pentru doua companii importante in cadrul departamentului de relatii cu publicul, sunt o fire sociabila si curioasa, mereu in cautarea de noi provocari.

In urma cu 7 ani am devenit mama si acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa înțeleg mai bine impactul unei alimentații sănătoase asupra organismului și am făcut schimbări importante in acest sens.

Am cautat, m-am documentat si sub indrumarea unor mentori absolut minunati, am inceput sa  renunt  la produsele procesate chimic si am luat hotararea de a adopta un alt stil de viata cu miscare fizica, crearea de preparate gustoase, usor de pregătit in bucatarie si prietenoase cu organismul.

Acum vreau sa împărtășesc cu voi importanta de a intelege compoziția alimentelor si felul cum ele ne influenteaza organismul și sănătatea noastră si a copiilor nostri.

Am selectat și adaptat rețete simple și rapide, la îndemâna oricărei mămici; de la banalul lapte vegetal preparat in casa, pana la o paleta diversificata de retete.

Ateliere de gatit pentru copii au ca scop promovarea unui stil de viata sanatos. Conceptul este un proiect de suflet menit sa readuca dezvoltarea armonioasa a copiilor, increderea si motivatia ca isi pot crea propria lor gradina urbana, retete simple si gustoase. In plus vom atinge aspecte legat de rabdare, generozitate si informatii introductive despre dezvoltare personala si motivatie.

Abia aștept sa ne cunoastem și sa gătim împreuna!

Cursuri:

Atelier de gatit gustos si sanatos