Blog

Acasa // blog

De ce sa NU vii la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti


Data: 23.10.2015

1. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti nu iti promitem rezultate imediate, ci o dezvoltare continua si sigura a copilului tau.

2. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesticei mici nu sunt constransi sa invete pentru rezultate, ci ghidati sa invete cu drag despre orice doresc.

3. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti copiilor nu li se da totul pe tava, ci au sansa de a cauta si descoperi pe cont propriu.

4. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti spatiul nu este mare, este doar familiar si exact cat trebuie.

5. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti suportul educational nu este impus de faima, ci adaptat nevoilor copiilor pentru ca fiecare copil este unic.

6. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti nu vom promite “marea cu sarea”, ci programe care ii pregatesc pe copii pentru realitatea din jur.

7. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti nu invatam despre o limba straina, ci CUM sa comunice in acea limba straina.

8. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti copiii nu invata despre valoare, ci isi descopera valorile de…viata.

9. Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti nu vin pentru ca sunt adusi, ci pentru ca isi doresc.

10.Pentru ca la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti invatam impreuna, copii, parinti si profesori.

Nu te asteptam. Te invitam!

Share on Google+