Cursuri Copii Ploiesti

Cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti

page-1_img01.jpg

De ce sa alegi programul English is F.U.N?

Comunicare exclusiv in limba engleza


Comunicarea exclusiv in limba engleza faciliteaza buna invatare, sub toate formele sale: citire, ascultare, scriere si vorbire.

Grupe de maximum 8 cursanti


Intr-o asemenenea formula, procesul de invatare este mult imbunatatit iar fiecare cursant in parte beneficiaza de atentia cuvenita.

Feedback personalizat


Ce a asimilat pana acum? Cum se descurca? Cum gestioneaza anumite situatii? Oferim feedback personalizat pentru activitatea de la curs!

Simulari gratuite ale examenelor Cambridge English Qualifications


Inainte de exameninarea propriu-zisa, este necesara o simulare. Noi iti facilitam aceasta posibilitate. Gratuit!

Sesiuni trimestriale de examinare Cambridge English Qualifications


Incepand cu anul 2015, organizam sesiuni de examinare Cambridge English Qualifications (3 sesiuni/an).

Consiliere cu evaluatori acreditati Cambridge ESOL


Sfaturile si indrumarea specialistilor sunt foarte importante si vin ca un ajutor de nadejde in sustinerea procesului de invatare/perfectionare.

Ocazia de a interactiona cu vorbitori nativi


Aceasta reprezinta o oportunitate unica si dezirabila, in beneficiul cursantilor programului English is F.U.N.

Orar flexibil


Cursurile se desfasoara dimineata (9.00-11.00) sau dupa-amiaza (15.00-17.00/17.00-19.00). Fiecare interval va avea o pauza de 10 minute.

Ce spun copiii despre programul English is F.U.N.

Mie imi place sa merg la centru pentru ca este un loc special foarte spatios si atragator. In plus este si un loc colorat, plin de distractie si voie buna. Profesorii sunt foarte draguti. Mai ales Cristina care este o profesoara foarte draguta care iti poate transforma o zi proasta intr-o zi buna. Acest centru chiar este special. Si as vrea sa mai spun ca profesoara mea, Cristina, este una din cele mai haioase persoane de pe pamant.”

Alexia B.

9 ani

I like it here because it’s a big place where you can study a foreign language. I like it here because teachers are good and they are smiling all the time. I like to study English here because it’s an easy way to study with your friends and to play English games.”
Sara S.

12 ani

Eu ma simt foarte bine aici fiindca am cunoascut prieteni noi si invat alta limba, vad peste tot lume multa si imi da o stare de bine fiindca toata lumea este fericita si se distreaza.”
Mircea D.

10 ani

Eu cand vin la centru ma simt bucuros, vessel si de abia astept sa invat lucruri noi, mai ales ca imi fac si prieteni buni. Aici eu invat distrandu-ma si jucandu-ma.”
Theodor D.

10 ani

Mie imi place sa vin aici pentru ca doamna este buna, draguta si ne explica foarte bine. Colegii mei sunt buni. In concluzie este super la engleza.”
Raluca G.

9 ani

Eu cand vin aici ma simt fericita deoarece aici invatam multe lucruri frumoase.”
Alexandra M.

10 ani

Eu ma simt foarte fericita la cursurile de engleza. Deoarece facem foarte multe jocuri distractive. Imi place la engleza.”
Mara N.

9 ani

Suport de curs


Profesorii din cadrul programului English is F.U.N. cred in diversitate si autenticitate! Prin urmare, “pun la bataie” cele mai cele surse de informare pentru cursanti.
Edituri precum: Cambridge University Press, Macmillan, Pearson-Longman, Oxford University Press, Penguin Books, Ladybird Books, Usborne, Harper-Collins se intrec in a oferi materiale coerente si accesibile copiilor de toate varstele si pentru orice nivel de cunoastere a limbii engleze.
Salile in care se desfasoara programul English is F.U.N. sunt dotate cu laptop, sistem audio, videoproiector, sistem e-beam, whiteboard si mobilier adecvat activitatilor interactive.

Transparenta

La Cursuri Copii Ploiesti intotdeauna vei stii:

Care este nivelul de cunoastere a limbii engleze la care se afla cursantul;
Care sunt conditiile in care vom colabora pe parcursul intregului an scolar;
Care este pregatirea profesionala a profesorului care il va indruma pe copil;
Care sunt criteriile de evaluare necesare pentru a masura evolutia copilului;
Care este programul de participare la curs (vacante, zile libere);
Care sunt provocarile si reusitele personale ale copilului;
Care este costul pentru participarea la programul English is F.U.N.
(58 lei/sedinta 2h)
Cand sunt programate pretestari ale examenelor Cambridge English Qualifications
Cand sunt organizate examenele Cambridge English Qualifications

Profesionalism

Sunt multi ani si mai multi copii care au crescut - si la propriu, si la figurat -alaturi de Cursuri Copii Ploiesti, si mai ales in cadrul programului English is F.U.N.
Toate acestea s-au putut implini pentru ca investim constant in dezvoltarea:

academica a copiilor/cursantilor, iar rezultatele acestora confirma an de an. 92% din cursantii nostri au avut rezultate exceptionale la examene precum examenele Cambridge English Qualifications (Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced), admitere in clasa a V-a profilul bilingv si admitere in clasa a IX-a profilul bilingv.

profesionala a profesorilor de limba engleza. Acreditari precum TKT, Cambridge English Speaking Examiner si multe altele sunt ceea ce numim motorul care ii mentine pe profesorii cu care colaboram in topul celor pentru care pasiunea a devenit cariera.

Din anul 2015, am devenit centru Cambridge English Assessement acreditat pentru pregatirea si sustinerea examenelor de acest tip in Romania. Alaturi de colaboratorul nostru, Asociatia Eurolingva Romania (acreditare Cambridge Assessment English RO066) organizam examenele Cambridge English Qualifcations in Ploiesti pentru aproximativ 200 de candidati anual, pentru toate tipurile de astfel de examene.

Metoda eclectica este cea pe care o folosim in programul English is F.U.N.

De ce metoda eclectica:

Se potriveste tuturor nevoilor copiilor/cursantilor pentru ca este personalizata pentru toate nevoile lor de invatare;
imbina metode precum TPR (Total Pshysical Response), PBL (Project Based Learning), GBL (Game Based Learning) sau PPP (Presentation, Practice, Production) pentru ca fiecare copil/cursant este unic;
este distractiva, inovativa, dar si cu provocari datorita unicitatii procesului in sine si mai ales a copiilor/cursantilor;
conecteaza experientele autentice din viata cotidiana cu procesul de asimilare pe termen lung a limbii engleze.
ofera o viziune clara asupra continutului pe care il asimileaza, sarcinile de lucru si variate, interactiunea este foarte mare, invatarea este activa cu obiective clar formulate si rezultatele sunt rapide, pe baza unei implicari 100%;

Poti afla mai multe despre metoda noastra de predare si din articolul de pe blog.

Realizarile echipei

Echipa care sustine programul English is F.U.N. este recunoscatoare pentru multele momente si realizari de-a lungul celor 8 ani:


  • Experienta traita de copiii care ni se alatura an de an si care cresc sub ochii nostri.
  • Incepand cu anul 2015, prin programul English is F.U.N., centrul nostru a primit acreditare Cambridge English Assessement pentru pregatirea si sustinerea examenelor de acest tip in Ploiesti, alaturi de partenerul nostru, Asociatia Eurolingva Romania (RO066). Mai multe detalii gasiti aici
  • Aproximativ 400 de candidati au putut sustine examenele Cambridge English Qualifcations, in Ploiesti, in cadrul centrului nostru, dintre care 73% au urmat programul English is F.U.N.
  • Examenele de admitere in clasa a V-a si a IX-a (profilul bilingv engleza intensiv) au fost trecute cu brio, peste 91% din cursantii programului English is F.U.N. reusind sa isi urmeze visul de a deveni vorbitori iscusiti de limba engleza.
  • Ocazia de a interactiona cu vorbitori nativi este unica si dezirabila, astfel traineri precum Saki (Saikhnaa Bayarsaikhan) si Hala Bazzaz au reusit sa ii inspire pe multi dintre cursantii programului English is F.U.N.

Intrebari si raspunsuri


Contact


Cladirea in care se desfasoara cursurile tale preferate se bucura de un rating de 5 stele (pe linie):
Moderninate  
Accesibilitate  
Siguranta  
Inovatie  
Eco-friendly  
Strada Marasesti, nr. 285B.