__

Georgiana Melinte

Profesor de limba engleza

Ma numesc Melinte Georgiana, am absolvit Facultatea de Litere, Stiinte Politice si Comunicare din Targoviste. Am terminat cursul de pedagogie Helen Doron in Mercin, Turcia unde am lucrat cu copiii si am practicat tehnicile si strategiile pedagogice invatate. 

In ceea ce priveste trecutul meu din punct de vedere professional, am lucrat in Turcia, Antakya in cadrul scolii si gradinitei Bahçeşehir Okulları in calitate de profesor de limba engleza. Ulterior, am pregatit copiii pentru examenele Cambridge in cadrul scolii Doğuş Okulları IIkokul si Ortaokul, scoala primara si gimnaziala.

In Romania, lucrand cu copii din tari diferite in cadrul scolilor Internationale Mark Twain si Olga Gudynn am ajuns la concluzia ca elevii invata si asimileaza materia daca este predata cu  rabdare si simpatie. Scopul meu este sa sadesc samanta cunoasterii in sufletele si inimile copiilor ca sa rodeasca prin rezultate bune pe termen lung.  La orele mele integrez miscarea cu informatia prin intermediul cantecelor deoarece consider ca este o metoda prin care elevii memoreaza cuvintele noi si inteleg pe deplin sensul lor. Asadar, fluenta in limba engleza se imbunatateste precum si abilitatile de listening, reading si writing.

Imi iubesc meseria si o fac din placere. Ma apropii de cursantii mei aratandu-le ce este empartia si compasiunea, sprijinindu-i astfel sa studieze limba engleza cu drag. Din punctul meu de vedere, copiii invata mult mai bine si sunt atrasi de materia invatata daca vad si simt ca profesorul il incurajeaza si empatizeaza cu ei.  Motto-ul cu care imi incurajez elevii este: ‘I am strong, I am powerful, I am courageous!’. Astfel ne incepem ziua plini de incredere si insetati de cunoastere.