Cristina Lazar

Profesor de limba engleza

Copiii reprezinta o motivatie deosebit de puternică pentru mine, împreună învăţăm, concurăm şi ne jucăm în limba engleză.

Caut să captez atenţia elevilor mei şi să le ofer activităţi dinamice şi interactive care să-i inspire spre aprofundarea cunostinţelor de care au nevoie. Îmi place sa mă dedic întru totul şi să ma adaptez nevoilor fiecarui copil în parte, pentru că fiecare copil este unic. Posed un entuziasm înnăscut cu care caut să-I impulsionez pe fiecare să-şi dorească sa devină un vorbitor fluent de limba engleză.

Fiind absolventă a facultăţii de limbi străine, secţia Engleză-Franceză şi profesor de limba engleză la gimnaziu şi liceu în Romania, Spania şi Marea Britanie din 2005, experienţa acumulată pe parcursul anilor împreună cu cea de mamă mi-a dat posibilitatea să-i cunosc şi să-i înţeleg pe copii, să le răspund dorinţelor de cunoaştere şi aprofundare nu numai a limbii engleze, dar şi a culturii britanice, ceea ce le va deschide pe viitor noi orizonturi de afirmare atât personală cât şi profesională.

În timpul liber îmi place să citesc, să lucrez în grădină şi să fac sport, ador să înot. Petrec foarte mult timp cu familia şi îmi place să mă pliez pe nevoile fiecăruia.