__

Ileana Popescu

Trainer cursuri de limba engleza

Creativitatea, muzica, dansul, jocul, lucrul cu mainile, ingeniozitatea, zambetele si buna dispozitia sunt ingredientele cheie ce definesc, din punctul meu de vedere, o lectie de limba engleza reusita. Pe langa elementele clasice ale unui curs de limba straina: vocabular, gramatica, ascultare, citire, vorbire si scriere, acestea de mai sus atrag copilul spre o invatare naturala, lina, usoara, sinonima cu descoperirea limbii prin joaca.

Consider ca daca un profesor atrage copilul si reuseste sa il conecteze la ceea ce se intampla in timpul unui curs, va reusi sa ii dezvolte sentimentul de curiozitate pentru viitor, pentru toate domeniile cu care va interactiona pe parcursul vietii.

Cu o experienta de peste 5 ani de zile in pregatirea copiilor pentru examenele Cambridge, studii pedagogice si de limba engleza (nivel C1 atestat de examenul CAE, TKT - Teaching Knowledge Test) dar si multa pasiune in ceea ce priveste lucrul cu copiii, imi place sa combin elementele clasice dar si sa aduc un plus de inovatie in ajutorul dat copiilor sa inteleaga această limba. Pictura, cantecele, dansul – brain breaks, jocurile, marionetele, lucrul cu plastilina dar si cu creioanele colorate – in special pentru copiii de varsta mai mica, imi sunt aliati in cursurile pe care le susțin, chiar si online.

Mai sunt de parere ca pe langa invatarea cognitiva, copiii ar fi bine sa faca cunostinta cu respectul fata de natura, fata de animale, fata de ceilalti, dar si fata de sine, de aceea prin povestile pe care le citim spre sfarsitul cursurilor, ma straduiesc, ca pe langa invatarea unei limbi straine sa ii sprijin in dezvoltarea abilitatilor emotionale si morale.

 

Cursuri:

Povesti cu suflet - atelier online