__

Ioana Niculae

Profesor de limba engleza

Convingerea mea este ca nu exista invatare fara placere. Intrucat profesorii au un impact enorm asupra vietii elevilor pe care ii indruma, mi-am dorit dintotdeauna sa pot oferi copiilor o experienta educationala placuta. Consider ca atmosfera din sala de clasa ar trebui sa fie un amestec de seriozitate si distractie/ joaca. De-a lungul celor 13 ani de predare am observat ca atunci cand elevii se simt incurajati si au incredere in profesorul care este alaturi de ei pentru a-i ghida, ei capata incredere in fortele proprii si isi descopera potentialul, iar scoala devine un loc prietenos.

Experienta mea profesionala include absolvirea Facultatii de Litere si Stiinte, specializarea Engleza – Franceza, si a masterului de Concepte si Strategii de Comunicare Interculturala, precum si a modulelor de psihopedagogie, nivelurile I si II. De asemenea, am obtinut certificarile Cambridge C1 Advanced si Teaching Knowledge Test (TKT) Modulele YLE, 1, 2 si 3, si sunt activ implicata in desfasurarea examenelor Cambridge ca si evaluator acreditat, precum si prin pregatirea copiilor pentru promovarea acestora.

In timpul liber ador sa calatoresc si sa petrec mult timp in natura, iar cartile si muzica sunt nelipsite din viata de zi cu zi.

Imi doresc ca pasiunea mea pentru limbi straine sa prinda viata, nu atat ca trainer, ci mai ales ca indrumator care impartaseste si ghideaza, care iti va arata cum sa folosesti engleza ca instrument de comunicare. Impreuna putem explora logica, imaginile, ritmurile si sunetele limbii engleze intr-un mod distractiv.