Ramona Olteanu

Coordonator Educational

Imi aduc aminte cu drag cum in timpul unui curs de Metodica predarii limbii engleze, profesorul ne-a intrebat cati dintre noi dorim sa devenim profesori. Am fost printre putinii care nu am ridicat mana. Ma gandeam ca va fi foarte plictisitor sa faci acelasi lucru an de an. Am fost apoi selectata sa iau parte la programul Erasmus si am facut un an de practica la o scoala din Germania. Acela a fost momentul in care am vazut ca viata unui professor este mai mult decat dinamica. Restul, e deja istorie: licentiata in limba si literatura engleza, un masterat in lingvistica si comunicare si 19 ani de experienta in lucrul cu copiii si adulti. 19 ani in care am trait prin fiecare dintre elevii pe care i-am avut si in amintirea carora imi place sa cred ca am ramas Teacher, gata mereu sa le insenineze ziua si sa ii incurajeze sa isi urmeze chiar si cele mai adanci vise.

Imi place sa ii invat pe elevii mei sa aiba incredere in ei si sa isi spuna punctul de vedere chiar daca este diferit de al celor din jur, sa fie buni, iubitori si sa nu tina cont de aparente, si sa ofere respect daca si ei vor sa fie respectati.

Consider ca razand invatam mai cu spor si nu avem nevoie de nimc altceva decat de atentie, implicare si dedicare pentru a putea sa invatam impreuna limba engleza.

Cursuri:

Summer around the world