Blog

Acasa // blog

Duminica, 27 Mai, s-a desfasurat prima editie a Concursului de Dezbateri pentru Copii – KIDS DEBATE


Data: 27.05.2012

Duminica, 27 Mai 2012, a avut loc unicul concurs de dezbateri pentru copii KIDS DEBATE editia I. Acesta s-a desfasurat in cadrul proiectului CURSURI COPII PLOIESTI la Centrul de Dezvoltare Personala Si Profesionala SUCCES PERSONAL.

Copiii din scolile Sfanta Vineri si Sfantul  Vasile, clasele a IV-a, au format echipe si au dezbatut teme foarte interesante, precum: “De ce este necesar sa citim in fiecare zi”; “Dragonii ar trebui/nu ar trebui sa locuiasca in castel” etc. Timp de patru ore, cei mici au prezentat argumente puternice si pline de imaginatie, sustinute cu multe exemple.
La final, printre alte premii, toti participantii vor continua aceasta experienta prin participarea la Clubul de dezbateri pentru copii KIDS DEBATE, sesiunea de vara.
Premiul cel mare a fost castigat de Karina Daria Oprea, eleva a Scolii Sfantul Vasile din Ploiesti. Insa, consideram ca toti participantii au castigat un premiu extraordinar, dupa cum au afirmat chiar ei: “Acest concurs a fost unul special, ca niciun alt concurs de pana acum, pentru ca am avut sansa sa ne spunem liber punctele de vedere…” (a afirmat la sesiunea de feedback unul dintre cei mici).

Urmatoarea editie va avea loc in cadrul anului scolar 2012-2013 si speram ca mai multi copii sa doreasca sa isi imbunatateasca abilitatea de a comunica si argumenta.

Va invitam cu drag!