Blog

Acasa // blog

La CURSURI COPII PLOIESTI poti sa te pregatesti dar si sa sustii un examen Cambridge!


Data: 18.09.2017

Pregătirea pentru susținerea examenului Cambridge – indiferent de nivelul ales – este la fel de importantă ca examinarea în sine. Practic și teoretic, aceasta stă la baza reușitei. Bineînțeles, contează și unde și, mai ales, cum și cu cine te pregătești, cine și cum îți ghidează pașii înspre a ajunge la nivelul dorit, optim pentru a susține un astfel de examen. Însă, o dată promovat examenul Cambridge, avantajele obținute vin în completarea cunoștințelor și noțiunilor dobândite în urma pregătirii.

De ce ai susține un examen Cambridge?

  • Pentru că este recunoscut în întreaga lume și este perceput ca o treaptă superioară în cunoașterea limbii engleze.
  • Pentru că îți deschide calea către noi oportunități de studiu sau angajare.
  • Pentru că îți atestă nivelul de cunoaștere a limbii engleze.
  • De ce te-ai pregăti pentru susținerea examenului Cambridge la CURSURI COPII PLOIESTI?
  • Pentru că sesiunile de pregătire pe care ți le propunem sunt interactive, atractive și foarte bine structurate.
  • Pentru că toate activitățile se desfășoară exclusiv în limba engleză iar grupele nu numără mai mult de 8 cursanți.
  • Pentru că beneficiezi de pretestări gratuite computer-based, precum și de sesiuni de informare și consiliere cu un examinator acreditat Cambridge ESOL.
  • Pentru că îți facilităm susținerea examenului Cambridge prin colaborarea cu cu Centrul de Limbi Străine Eurolingua.

 

 

 

 

 

 


Începând cu anul 2015, Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI a devenit centru de pregătire pentru examenele Cambridge.

Examenele sunt susținute la sediul nostru in parteneriat cu Eurolingva Examinations Centre care, alături de alte centre din țară, este acreditat Cambridge Assessment English.

La nivel internațional există peste 52.000 de centre de pregătire Cambridge și peste 2.800 centre de examinare, centre verificate de Cambridge Assessment English.

Alături de Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, Eurolingva Examinations Centre organizeaza susținerea examenelor Cambridge în orașul Ploiești, acceptând, datorită statutului său de ”centru deschis”, și canditați care se pregătesc în alte școli sau instituții de profil.

Anual, centrul nostru organizeaza trei sesiuni de examinare: in primavara, in vara si in toamna. Mai multe detalii despre tipul examenelor oferite, preturi si rezervari gasiti aici: https://goo.gl/vdtoUV.

Pentru ca transparenta este una dintre valorile pe care se bazeaza centrul nostru, consideram utila informarea corecta in ceea ce priveste alternativa alegerii examenului Cambridge potrivit nevoilor dumneavoastra in orasul Ploiesti si nu numai. Asadar, va invitam sa accesati pagina www.cambridgeenglish.org pentru a afla detalii si informatii despre toate centrele acreditate Cambridge Assessment English la nivelul tarii noastre.

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus