AVENTURA URBANA – TABARA DE VARA CURSURI COPII PLOIESTI, editia 2020

7-mai.jpg

“Ma bucur ca se apropie vacanta de vara. Asa mai las la o parte temele grele de la scoala. In aceasta vara vreau sa am timp sa urmaresc mai multe filme interesante despre animale, sa citesc lecturile mele preferate, sa desenez mai mult si sa fac experimente tari.” (Rares, 9 ani) 

 

Program zilnic diversificat, pentru perioada 22.06 – 22.08.2020

 

La baza programului zilnic al Aventurii Urbane stau nevoile copiilor de a fi apreciati, de a se simti acceptati si importanti, de a putea sa-si exprime sincer emotiile. Odata indeplinite aceste nevoi, stima de sine va creste, copiii vor avea mai multa incredere in ei insisi, se vor descurca mai bine in diverse situatii in care vor fi pusi ulterior. Atelierele zilnice la care copiii iau parte ating toate aspectele mentionate ulterior. In plus, toate atelierele si activitatile se desfasoara doar in limba engleza.  

“Daca as lua parte la un program de vacanta mi-ar placea sa ma relaxez desenand, pictand, dansand impreuna cu prietenii. Este foarte util ca, pentru noi, la Aventura Urbana, toate activitatile la care luam parte se desfasoara in limba engleza.” (Tina, 10 ani)

 

Limba engleza se potriveste de minune cu programarea!

 

Spre deosebire de anii trecuti, tabara de vara in limba engleza dureaza o jumatate de zi, urmand ca in partea a doua a zilei, programul sa continue cu orele de programare oferite de partenerii de la Logiscool.

 

Astfel, ai posiblitatea sa optezi pentru o zi intrega de tabara urbana (interval orar 8:30 – 17:00 – pretul fiind de 649 lei/saptamana - nu include masa de pranz, pretului acesteia achitandu-se separat) sau doar pentru o jumatate de zi (interval orar 8:30 – 13:00 – pretul fiind de 449 lei/saptamana - nu include masa de pranz, pretul acesteia achitandu-se separat).

 

Modalitatea de inscriere este foarte simpla:

Daca optezi pentru tabara urbana de o jumatate de zi, PROGAMUL IN LIMBA ENGLEZA, intre 08:30 - 13:00, te poti inscrie prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate.


Pentru rezervarea locului se va emite o factura de avans in valoare de 50% din pretul programului ales ce va trebui achitata cu cel mult 5 zile inainte de inceperea cursului.

 

Daca optezi pentru tabara urbana Full Day (08:30 - 17:00) inscrierea se poate face accesand linkul partenerilor Logiscool - https://www.logiscool.com/ro/school/ploiesti 

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro

Iata cum este structurata prima parte dintr-o zi din AVENTURA URBANA: 

08:30 – 9:00: primirea copiilor;

09:00 – 10:30: activitati si jocuri in aer liber (toate activitatile din acest program se desfasoara in limba engleza);

10:30 – 11:00: gustare delicioasa, dar mai ales sanatoasa;

11:00 – 12:30: activitati si ateliere creative in limba engleza; 

12:30 – masa de pranz*

*prietenii de la H12 sunt si in acest an alaturi de noi cu produsele lor super proaspete si gustoase.

**masa de pranz se achita separat.

Pentru programul de dupa amiaza, oferit de partenerii de la Logiscool, poti intra la ei pe site pentru detalii suplimentare.  

 

Oricare ar fi programul de vara ales pentru copilul tau, nu uita ca TU esti foarte important pentru el

“Joaca are un rol important pentru mine. Ma distreaza, dar ma si relaxeaza. Imi place sa alerg, sa ma joc cu prietenii, sa ma dau pe hoverboard, sa citesc dar si sa plec cu parintii in vacanta.” (Bogdan, 8 ani) 

 

 

Oricare ar fi programul de vara ales pentru copilul tau, nu uita ca TU esti foarte important pentru el iar timpul de calitate petrecut impreuna, prezenta ta constienta si activitatile de familie conteaza enorm pentru dezvoltarea lui emotionala. Asadar, pe langa acest boost de energie si informatii oferite de Aventura Urbana, vacanta poate fi considerata perfecta abia dupa cateva momente de deconectare petrecute cu intreaga familie! 

 

Profesor de limba engleza Irina Padure