__

AVENTURA URBANA – TABARA DE VARA Speak UP SCHOOL, editia 2022

0

Ce definitie mai buna decat “cel mai asteptat moment din an” ar putea fi data vacantei de vara?

Copiii sunt cei care o invoca cel mai des. Ce-i provoaca sa faca asta?

Temele zilnice, pregatirile si  activitatile suplimentare de peste zi plus prea putinul timp liber petrecut facand doar ceea ce le face placere sunt cateva dintre motivele care transforma vacanta de vara in cel mai dorit si asteptat moment din an. 

⇒ Cand vrei mai mult decat o simpla vacanta,

⇒ Cand vrei sa te joci intr-o atmosfera prietenoasa si sa faci miscare in fiecare zi, in natura,

⇒ Cand vrei sa iei parte la ateliere creative inedite in limba engleza,

atunci inseamna ca iti doresti sa fii parte din Aventura Urbana


La baza programului zilnic al Aventurii Urbane stau nevoile copiilor de a fi apreciati, de a se simti acceptati si importanti, de a putea sa-si exprime sincer emotiile. Odata indeplinite aceste nevoi, stima de sine va creste, copiii vor avea mai multa incredere in ei insisi, se vor descurca mai bine in diverse situatii in care vor fi pusi ulterior.

Atelierele zilnice la care copiii iau parte ating toate aspectele mentionate ulterior. In plus, toate atelierele si activitatile se desfasoara doar in limba engleza.  

CE TI-AM PREGATIT?

  • jocuri si activitati in aer liber;
  • ateliere de creatie;
  • karaoke;
  • board games;
  • vizionare de film;
  • debate;
  • treasure hunt si scavenger hunt;
  • ateliere de lectura;
  • teatru;
  • activitati interactive folosind E-beam Edge+ (mai multe detalii despre aceasta tehnologie gasesti aici ⇒ www.luidia.com)


ORAR:

Activitatile se vor desfasura in perioada 11 IULIE - 2 SEPTEMBRIE

Luni - Vineri: 9:00 - 12:30

GRUPE DE VARSTA:

7 - 9 ani si 10 - 14 ani

LOCURI DISPONIBILE: 8 locuri/ grupa de varsta

Lucram cu grupe formate din minim 4 copii.


“Daca as lua parte la un program de vacanta mi-ar placea sa ma relaxez desenand, pictand, dansand impreuna cu prietenii. Este foarte util ca, pentru noi, la Aventura Urbana, toate activitatile la care luam parte se desfasoara in limba engleza.” (Tina, 10 ani)

“Ma bucur ca se apropie vacanta de vara. Asa mai las la o parte temele grele de la scoala. In aceasta vara vreau sa am timp sa urmaresc mai multe filme interesante despre animale, sa citesc lecturile mele preferate, sa desenez mai mult si sa fac experimente tari.” (Rares, 9 ani) 

“Joaca are un rol important pentru mine. Ma distreaza, dar ma si relaxeaza. Imi place sa alerg, sa ma joc cu prietenii, sa ma dau pe hoverboard, sa citesc dar si sa plec cu parintii in vacanta.” (Bogdan, 8 ani) 


Taxa de participare pentru 1 saptamana ⇒ 630 lei

! Copiii inscrisi la acest program au inclusa si o gustare delicioasa si sanatoasa: fructe sau batoane din cereale/ biscuiti (ambalate individual).

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

!IMPORTANT! Doresti sa-l implici pe copilul tau intr-un program pentru toata ziua (interval 9:00 - 17:00)? Avem solutia perfecta pentru tine! Te poti inscrie aici ⇒ https://cutt.ly/UJpGElf

Pentru rezervarea locului se va emite factura pentru programul ales, ce va trebui achitata cu cel mult 2 zile inainte de inceperea activitatilor.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail:  hello@speakupschool.ro.

Oricare ar fi programul de vara ales pentru copilul tau, nu uita ca TU esti foarte important pentru el, iar timpul de calitate petrecut impreuna, prezenta ta constienta si activitatile de familie conteaza enorm pentru dezvoltarea lui emotionala.

Asadar, pe langa acest boost de energie si informatii oferite de Aventura Urbana, vacanta poate fi considerata perfecta abia dupa cateva momente de deconectare petrecute cu intreaga familie!