__

AVENTURA URBANA – TABARA SpeakUP SCHOOL, editia aprilie 2022

De ce AVENTURA URBANA?

  • pentru ca aici cuvantul “plictiseala” nu exista;
  • pentru ca, de la ora 9:00 la ora 12:30, copiii se distreaza  invatand lucruri noi si utile in cadrul activitatilor propuse;
  • pentru ca toate atelierele si activitatile se desfasoara doar in limba engleza;
  • pentru ca aici se leaga noi prietenii, se comunica si se socializeaza.

Asadar, in perioada 18 - 22 aprilie 2022, ii asteptam cu drag pe cei mici la o portie de distractie powered by SpeakUP SCHOOL.

ORAR: Activitatile se vor desfasura in perioada 18 - 22 aprilie.

Luni - Vineri: 9:00 - 12:30.

VARSTA - programul se adreseaza copiilor din clasele primare I-IV.

LOCURI DISPONIBILE: 8 locuri/ grupa.

Lucram cu grupe formate din minim 4 copii.

Activitatile se vor desfasura in cadrul sediului SpeakUP SCHOOL din Parc Municipal Ploiesti Vest - Str. Marasesti Nr. 285B.

Taxa de participare pentru 1 saptamana ⇒ 630 lei

! Copiii inscrisi la acest program au inclusa si o gustare delicioasa si sanatoasa: fructe sau batoane din cereale/ biscuiti (ambalate individual).

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

!IMPORTANT! Doresti sa-l implici pe copilul tau intr-un program pentru toata ziua (interval 9:00 - 17:00)? Avem solutia perfecta pentru tine! Te poti inscrie aici ⇒ https://cutt.ly/7DTvIz9

Pentru rezervarea locului se va emite factura pentru programul ales, ce va trebui achitata cu cel mult 2 zile inainte de inceperea activitatilor.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail:  hello@speakupschool.ro.

Oricare ar fi programul ales pentru copilul tau, nu uita ca TU esti foarte important pentru el, iar timpul de calitate petrecut impreuna, prezenta ta constienta si activitatile de familie conteaza enorm pentru dezvoltarea lui emotionala.

Asadar, pe langa acest boost de energie si informatii oferite de Aventura Urbana, vacanta poate fi considerata perfecta abia dupa cateva momente de deconectare petrecute cu intreaga familie! 

 

Profesor de limba engleza Stefania Maracineanu