Tabara ARIELO - Tabara Prieteniei (program de dezvoltare personala si limba engleza), editia iunie 2020

tabara-arielo-2021-slider-site-resize.jpg

Ce spui daca, timp de sase zile, ti-ai petrece timpul liber facand toate lucrurile de mai sus, plus multe altele?

Hai cu noi in Tabara ARIELO, sa vezi si sa simti cum este cu adevarat cel mai cu folos timp liber! Cu folos pentru minte, caci vom avea activitati felurite, multe dintre ele desfasurate in limba engleza. Cu folos pentru suflet si emotii, gratie atelierelor de dezvoltare personala. Cu folos pentru trup, caci zilnic vom face miscare si nu oriunde, ci intr-una dintre cele mai frumoase zone din Rezervatia Piatra Craiului: satul Pestera

Tabara de limba engleza si dezvoltare personala, in satul inconjurat de munti

Poate ca primul avantaj care iti vine in minte atunci cand te gandesti sa petreci cateva zile la munte este ca vei scapa, in sfarsit, de aerul sufocant si poluat al orasului. Este si acesta un argument principal, insa ii urmeaza altele, la fel de importante. A fi in mijlocul muntilor reprezinta ocazia perfecta pentru o relaxare completa, dar si pentru o mai buna intelegere a naturii. Conexiunea cu frumusetile, traditiile si povestile locului face parte din context. 

Aflata la aproximativ 100 km de Ploiesti, in comuna Moeciu din judetul Brasov, localitatea Pestera pare desprinsa din basme.

Strajuita pe de o parte de Masivul Piatra Craiului, iar de celalta parte de Muntii Bucegi, situata la altitudinea de 1000 de metri, Pestera este binecuvantata cu aer curat, liniste, peisaje unice, oameni deosebiti si primitori.

Multi dintre cei care au vizitat-o si s-au bucurat de minunatiile ei o compara cu “o mica Elvetie”! De fapt, va spunem sincer: peisaje ca aici, la Pestera, nici in Elvetia nu se intalnesc!

Acum doi ani, National Geographic introducea, in cartea “Greatest Landscapes”, si o fotografie cu satul Pestera, realizata in 2014 de bucuresteanul Eduard Gutescu. Deci putem spune ca Pestera a fost aratata intregii lumi, asa cum este ea: splendida, rustica, zugravita in cele mai uimitoare culori.

 
 

La fel cum satul Pestera se bucura de un aspect unic, si Tabara ARIELO este speciala si se diferentiaza prin tot ceea ce insumeaza: traditie (iata ca organizam tabara cu numarul noua!), participanti, traineri, activitati. 

Vorbim despre o tabara de limba engleza si dezvoltare personala gandita astfel incat copiii:

 • sa se bucure de minunatiile naturii: 
 • sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile: 
 • sa se imprieteneasca cu ceilalti dar si cu ei insisi: 
 • sa-si descopere propriile valori si sa aiba mai multa incredere in ei insisi:
 • sa isi stimuleze creativitatea:
 • sa-si imbunatateasca cultura generala, dar si nivelul de limba engleza. 

Toate acestea se vor petrece alaturi de oameni pentru care dezvoltarea lor mentala si emotionala este prioritara. 

Cand are loc Tabara ARIELO?

 IUNIE 2021  

Urmareste-ne aici, pe site, sau pe conturile de social media pentru ca urmeaza sa anuntam in curand perioada in care se va desfasura acest program.

       

 

Unde vom sta?

Departe de agitatia sufocanta a orasului, lasand in urma betoanele incinse de soarele arzator, cea de-a IX-a editie a Taberei ARIELO ne regaseste in linistita si spectaculoasa localitate strajuita de munti: Pestera.

Mai exact la Pensiunea Casa Boiereasca ***, un spatiu de vis de pe acest taram de basm. 


“Pensiunea se bucura de o pozitionare de exceptie, chiar in cadrul Parcului National Piatra Craiului, intr-o zona linistita, cu o panorama de neegalat spre ambii masivi muntosi, Bucegi si Piatra Craiului.” (casa-boiereasca.ro)
Sa nu uitam ca cei mici si cei mari deopotriva, au nevoie de ceea ce natura le poate oferi, de aerul sau curat, de peisajele vesele pictate in nuante care-i vor inspira in procesul creator. 

Cine sunt trainerii?

Mihaela Istrate - trainer dezvoltare personala

Ileana Popescu - trainer de limba engleza

Vasile Chirosca - trainer dezvoltare personala

Florentina Lungu - trainer dezvoltare personala

Adriana Șugar - Dascalu - monitor

Andreea Popescu - monitor

Grupa de varsta

7 - 12 ani

Locuri disponibile

30 de locuri 

 

Investitia

Investitia include
 • pensiune completa: cazare 6 zile si 5 nopti, 3 mese pe zi si 2 gustari sanatoase;
 • transport Ploiesti – Pensiunea Casa Boiereasca si retur – realizat in conditii moderne, cu autocare/microbuze care respecta cu strictete normele de siguranta in vigoare;
 • livrarea activitatilor educative;
 • fise de lucru si materiale suport;
 • activitati recreative si in aer liber;
 • drumetii in zona (investitia nu include vizita in cadrul unor obiective turistice din zona);
 • diploma de participare;
 • supraveghere permanenta.

Pentru mai multe detalii legate de investitie si ce include aceasta te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon 0736 997 294 sau sa ne scrii pe adresa de e-mail office@cursuricopiiploiesti.ro

Important!

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro