__

Tabara Cursuri Copii Ploiesti / Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2016 / Satul Prunilor

Ti-am propus pentru copilul tau o saptamana de calitate, cu activitati de neuitat, in cadrul spectaculos al Muntilor Bucegi. Putem spune ca misiunea a fost indeplinita cu succes! Impreuna, ne-am dezvoltam abilitatile si cunostintele legate de natura, cultura, lucru in echipa si limbi straine, totul intr-un mediu distractiv, numai bun pentru a invata lucruri noi si a lega prietenii.

Am garantat, ca de obicei, o experienta de invatare provocatoare si constructiva, bazata pe dezvoltare personala si descoperirea propriilor valori. Si, bineinteles, ne-am tinut de cuvant. Iti multumim ca i-ai oferit copilului tau un prim pas catre independenta. Iti multumim si ca ne-ai ales pe noi sa ii fim ghizi si mentori. 

Ca o scurta recapitulare a unui eveniment drag (apoi te lasam cu pozele, caci doar ele fac cat o mie de cuvinte, nu?):

* am avut parte de activitati de dezvoltare personala ce au vizat stimularea creativitatii, abilitatii de a improviza, gestionarea timpului, dezvoltarea increderii in sine prin cunoasterea resurselor personale, dezvoltarea capacitatii de autocontrol si concentrare, deblocarea si depasirea propriilor limitari, centrarea pe solutii, dezvoltarea spiritului de initiativa.

* nu au lipsit ateliere de limba engleza: conversatii si jocuri pe diverse teme de interes; proiecte; dezbateri; Treasure Hunt (vanatoare de comori); Scavenger Hunt (cursa indiciilor).

* ne-am bucurat de doua zile de activitati pe munte, sub atenta indrumare a unui trainer pasionat de tot ceea ce inseamna natura si ecologie. 

* ne-am jucat, ne-am distrat, am ras mult si ne-am bucurat de fiecare moment. Cu alte cuvinte, am trait clipa! 

* am avut si foc de tabara, o incantare! 

Rate multe si vanatori "destoinici"!

O seara linistita, un film bun, prieteni dragi aproape si nelipsitul popcorn!

Am plecat pe carari de munte!

Ierbar sau o fila din intelepciunea naturii!

Invatam sa facem focul! 

Incredere, precizie si echilibru!

STOP listening to what comes from the outside, START listening to what comes from within.

Pentru si mai multe fotografii cu momente unice din Tabara Cursuri Copii Ploiesti, viziteaza ALBUMUL de pe pagina noastr de FACEBOOK. Iti recomandam si acest ALBUM.