__

Tabara Cursuri Copii Ploiesti / Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2018 / Bran - Pensiunea din Livada

bran-2018-6.jpg

Tabara noastra s-a facut maricica, a implinit 7 ani. Am vrut sa o serbam cum se cuvine, iar pentru asta am avut nevoie de compania celor mai buni prieteni. I-am gasit si am plecat in aventura verii, in minunata locatie Pensiunea din Livada/Bran! Pentru ei am planuit cateva zile de neuitat in care au avut posibilitatea sa lege noi prietenii, sa se relaxeze in natura, sa-si exerseze abilitatile de cercetasi, sa participe la felurite activitati in urma carora si-au imbogatit cultura generala, si-au descopere propriile valori si au invatat cum sa fie mai responsabili.

Cand am dat drumul inscrierilor, ti-am oferit 5 motive ca sa fii alaturi de noi. Hai sa ni le reamintim impreuna:

1. Vei avea parte de 6 zile de deosebite in care te vei reconecta cu natura si vei invata sa comunici mai bine cu cei din jur - mai ales in limba engleza.


2. Pe langa trainerii Centrului nostru, vei fi insotit si de un voluntar  VORBITOR NATIV de LIMBA ENGLEZA. 

3. Vei participa la ateliere de dezvoltare personala, ateliere ”arts&crafts”, ateliere de caligrafie.

4. Te vei bucura de blanda prezenta a lui Nosy - cel mai iubit Husky Siberian din Ploiești - care iti va fi alaturi zi de zi.

5. Vei participa la drumetii. 

Cum a fost editia cu numarul 7 a Taberei Cursuri Copii Ploiesti? Priviti atmosfera din fotografii si veti gasi raspunsul! Va asteptam alaturi de noi si la urmatoarele editii. 

”Don`t cut the trees and the flowers, plant some!" (Anastasia)

 

Rules for protecting NATURE!

Rules for protecting NATURE!

Gașca veselă și zâmbitoare!

Fiecare cameră va avea propriile reguli, gândite și notate de cei care o locuiesc. Iată câteva dintre ele: ”Să nu ne certăm!”, ”Nu alergăm prin cameră!”, ”Nu folosim obiectele celorlalți fără să cerem voie.”, ”Suntem prietenosi unii cu altii.”

Sebi și Matei nu scapă niciun prilej din a o alinta pe Nosy. După o partidă de fotbal, ce poate fi mai liniștitor decât apropierea de cel mai bun prieten?

Fericirea înseamnă să cuprinzi cu privirea livada cu pomi roditori, să-ți lași tălpile mângâiate de iarba mătăsoasă, să închizi ochii și să asculți muzica naturii. 

”Te invităm să experimentezi istoria, mitul, intriga şi magia acestui loc minunat. Sperăm că vei purta mereu cu tine spiritul care ne face să iubim Castelul Bran.” (Dominic Habsburg)

Ne întoarcem mereu cu drag la gazdele noastre primitoare!

Surprize scrise de mână, la final de tabără! 

Pentru și mai multe fotografii cu momente unice din Tabara Cursuri Copii Ploiesti, vizitati ALBUMUL de pe pagina noastră de FACEBOOK