__

Tabara de Dezvoltare Personala pentru copii - editia 2013 / Cheia

Alaturi de noi cei mici  invata ce inseamna gandirea analitica. Trebuie sa tinem cont de importanta implicarii active in procesul de invatare – prin acest program le cream celor mici  mediul potrivit pentru acesta. Avem nevoie de o generatie viitoare cu o personalitate puternica, capabila sa rezolve rapid si eficient orice problema. Chimia, matematica, biologia sunt necesare, insa fara abilitatea de a relationa, de a socializa,  de a empatiza, cum vor putea copiii nostri sa puna bazele schimbarii de care avem atata nevoie?

Experienta de tabara este o lectia de baza pentru a invata importanta naturii si cum o putem ocroti.  Copiii nostri petrec din ce in ce mai putin timp in natura si tocmai de aceea, tabara reprezinta o lectie practica despre mediul inconjurator. Pe masura ce devenim din ce in ce mai preocupati de protejarea naturii, apar din ce in ce mai multe documentare si reportaje pe aceasta tema. Insa pentru a putea aprecia mediul inconjurator, acesta trebuie “experimentat”. Copiii trebuie sa vada pestisorii intr-un parau de munte, trebuie sa se plimbe printre copaci si sa simta caldura soarelui, pentru a realiza importanta acestor lucruri. Ce se poate intampla cu o generatie care nu are ocazia sa priveasca stele sclipind pe cerul noptii?

Tabara de dezvoltare personala este o experienta inedita din care copilul tau va pleca cu notiuni clare despre ce inseamna si cum poti fi un LIDER! Va avea ocazia sa participe la activitati practice in cadrul carora va invata cum sa negocieze, cum sa-si gestioneze propriul buget, cum sa se automotiveze si cel mai important, va pune in practica rolul de lider in cadrul unor activitati de grup.

Participarea in cadrul unei tabere de dezvoltare personala este o investitie de durata, pentru un viitor plin de realizari. In aceasta tabara copiii pot invata cum sa fie membrii activi ai unei echipe, cum sa puna intrebari, cum sa solicite ajutor si cel mai important – ca este bine sa te implici in activitati noi. Vor invata ca este in regula sa te simti incomfortabil in anumite situatii, cand inveti ceva nou din aceasta experienta. Pe viitor experienta din tabara il va ajuta pe cel mic sa fie mai increzator in fortele proprii si mult mai motivat.

Programul Taberei de Vara CURSURI COPII PLOIESTI a inclus:

*ateliere de dezvoltare personala pe diverse teme: comunicare, lucrul in echipa, stabilirea obiectivelor, negociere, leadership, managementul timpului, dezvoltare financiara pentru copii, dezvoltare emotionala;

*ateliere de limba engleza conversationala – garantia unei experiente 100% in limba engleza;

*drumetii in zona insotiti de un reprezentant al pensiunii sau de la Salvamont Cheia;

*foc de tabara organizat impreuna cu reprezentantii pensiunii.

Metode de predare:

*exercitii

*jocuri

*tehnici de relaxare

*povesti

*concursuri

*filmulete motivationale

*activitati in aer liber

*si multe alte modalitati pe care copiii le vor descoperi pe parcursul atelierelor.

Mai multe foto in ALBUMUL de pe FACEBOOK