__

Tabara de Dezvoltare Personala pentru copii - editia 2014 / Bușteni - Gura Diham

Tabara de Dezvoltare Personala pentru Copii (Busteni - Gura Diham, iulie 2014) este parte integranta a unui proiect ce are ca scop principal dezvoltarea abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei si a increderii in sine. V-am invitat sa fiti alaturi de noi, si ne bucuram nespus ca ati ales sa faceti parte dintr-un program antrenant, conceput special pentru copii, de catre o echipa de traineri tineri, responsabili si pasionati de ceea ce fac. 

Programul taberei de anul acesta a fost structurat pe doua module DEZVOLTARE PERSONALA si LIMBA ENGLEZA, ce cuprind:

Dezvoltare Personala

  • Autocunoastere;
  • Motivatie;
  • Relationare;
  • Creativitate;
  • Gestionarea timpului.

Limba Engleza

  • Games;
  • Role Plays;
  • Learnning En through songs;
  • Learnning En through stories;
  • Learnning En through videos.

Alte activitati: drumetii in zona, Movie Night, Karaoke Night.

S-a demonstrat ca cei mici invata cel mai usor prin metode neconventionale, simtindu-se bine, astfel ca am abordat totul sub forma de exercitii, jocuri, tehnici de relaxare, povesti, concursuri, toate imbinate cu activitati in aer liber in conditii de munte.

Pentru ca cei mici invata cel mai bine atunci cand sunt scosi din rutina zilnica, tabara de vara le-a oferit posibilitatea unor noi experiente ce ii vor invata cum sa ia decizii, experiente cu care nu s-ar confrunta acasa sau la scoala. 

Suntem siguri ca s-au intors din tabara cu amintiri nepretuite! Astfel de momente ofera celor mici posibilitatea de a-si dezvolta noi abilitati si de a-si face noi prieteni. 

Abilitatea de a lua decizii se invata prin practica, iar in tabara copiii au invatat sa puna in practica conceptul de a face cele mai bune alegeri, de a rezolva problemele aparute si mai ales de a lucra eficient in cadrul unei echipe. 

Tabara a fost si ramane una dintre ocaziile cele mai potrivite pentru consolidarea increderii in sine – copiii sunt implicati in experiente inedite, in natura, factor ce poate reprezenta un inceput in adoptarea unor obiceiuri de viata sanatoase. O tabara este programul ideal prin care cei mici pot invata sa aprecieze si sa ocroteasca natura prin intermediul unor activitati recreative. 

Va asteptam si anul urmator sa mergem impreuna in tabara! Pana atunci, haideti sa vedem cateva amintiri surprinse de obiectivul camerei: 

 

Mai multe foto din tabara - editia 2014 - in ALBUMUL de pe FACEBOOK!