Atelier de creatie - Broderie pe hartie
Data: 07.09.2019 - 13.06.2020

Din dragoste pentru lucrurile frumoase realizate nu doar cu manutele, ci si cu sufletul, si investite cu multa iubire, a luat nastere atelierul de creatie – “Broderie pe hartie”.

Atelierul se adreseaza copiilor care isi doresc sa invete lucruri noi, sa realizeze produse handmade, sa socializeze si sa se bucure de o atmosfera primitoare si vesela. Ne propunem sa le stimulam nu doar creativitatea, ci mai ales imaginatia astfel ca, pe langa activitatea de realizare a unui tablouas brodat pe hartie, vor avea parte si de cateva exercitii de scriere literara, in care vor crea mesaje originale, numai bune de a fi scrise pe tabloul chiar de ei facut/cusut.

StructuraIntalniri lunare a cate doua ore fiecare.

InvestitieInvestitia are o valoare de 50 lei si include toate materialele cu care copilul va lucra: ac, ata, stilou, hartie speciala, carton, etc. Toate creatiile pe care copilul le realizeaza in timpul workshop-ului raman in posesia lui.

InscriereInscrierea se realizeaza prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate.

Pentru rezervarea locului vi se va emite o factura de avans in valoare de 100 lei ce va trebui achitata cu cel mult 5 zile inainte de inceperea cursului.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Daca ai nevoie de mai multe detalii o poti suna pe Alexandra la numarul 0725 128 120 sau ii poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro

Trainer cursuri dezvoltare personala
Mihaela Istrate