Atelier de creatie - Broderie pe hartie
Data: 30.05.2018 - 31.05.2018

Din dragoste pentru lucrurile frumoase realizate nu doar cu manutele, ci si cu sufletul, si investite cu multa iubire, a luat nastere atelierul de creatie – “Broderie pe hartie”.

Atelierul se adreseaza copiilor care isi doresc sa invete lucruri noi, sa realizeze produse handmade, sa socializeze si sa se bucure de o atmosfera primitoare si vesela. Ne propunem sa le stimulam nu doar creativitatea, ci mai ales imaginatia astfel ca, pe langa activitatea de realizare a unui tablouas brodat pe hartie, vor avea parte si de cateva exercitii de scriere literara, in care vor crea mesaje originale, numai bune de a fi scrise pe tabloul chiar de ei facut/cusut.

StructuraAtelierul are o intalnire lunara de doua ore.

Investitie50 lei (sunt incluse toate materialele cu care copilul va lucra: ac, ata, stilou, hartie speciala, carton, etc. Toate creatiile pe care copilul le realizeaza in timpul workshop-ului raman in posesia lui)

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Trainer cursuri dezvoltare personala
Mihaela Istrate
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus