cursuri dezvoltare personala

Acasa // cursuri dezvoltare personala
Filtrare dupa:

Atelier de caligrafie moderna si broderie pe hartie
Atelierul de caligrafie moderna & broderie pe hartie isi propune sa combine arta scrisului frumos cu realizarea felicitarilor prin tehnica stringart.  Copiii sunt fascinati de culori si de forme intortocheate astfel ca realizarea unui “alfabet curcubeu – colorat si spiralat” va fi nu doar o provocare, ci o reala incantare!

Atelier de indreptare / corectare a scrisului de mana
”Scrie foarte urat!”, ”Nu ii descifrez scrisul!”, ”L-am depunctat din cauza scrisului ilizibil!”, ”Aceasta este litera A sau este O...?” , ”Oare ce a vrut să scrie aici, nu înțeleg nimic, e indescifrabil!” Scrisul de mana este o provocare, sunteti de acord? Iar aceasta provocare incepe din perioada prescolara, cand literele de tipar incep sa prinda usor, usor contur, trasate de manutele nesigure ale prichindeilor. Urmeaza debutul claselor primare, cand scrisul trece si el la un alt nivel, pregatindu-se sa devina un fel de amprenta a celui care-l exerseaza.

Autocunoastere – Motivare – Relationare (Curs de dezvoltare personala)
De ce dezvoltare personala? Si de ce un curs de dezvoltare personala pentru copii? Sintagma „dezvoltare personala” a devenit atat de folosita, incat atunci cand o descoperim intr-un titlu sau in cadrul vreunui articol o percepem ca fiind deja un cliseu. In realitate, desi se pare ca ne-am plictisit de ea, nu putem sa nu-i recunoastem meritele si sa ne folosim de beneficiile ei ori de cate ori ni se ofera ocazia.

Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
Ce e de facut atunci cand tastatura, butoanele si touch-screen-ul ocupa 90% din timpul copiilor?

Ii (re)imprietenim cu scrisul de mana! Caligrafia, caci despre ea este vorba atat in randurile urmatoare, cat si in cadrul minunatului workshop pe care-l organizam la CURSURI COPII PLOIESTI, defineste nu doar arta scrisului frumos, ci si o activitate indragita care-i poate ghida pe copii in cunoasterea de sine.

Curs de citire rapida
Citirea este modalitatea principala prin care ne luam informatiile.

Odata cu aparitia internetului si a progresului tehnologic totul s-a schimbat. Informatia se dubleaza la fiecare 6 luni. Viteza cu care citeste astazi un adult este de 200 – 250 de cuvinte pe minut, adica viteza de citire de acum 100 de ani.

RADIO Junior – curs de comunicare
Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propune un curs inedit de comunicare pentru copii si adolescenti: RADIO Junior

Daca vrei sa intri in lumea fascinanta a radioului si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!