cursuri dezvoltare personala

Acasa // cursuri dezvoltare personala
Filtrare dupa:

Aventura Urbana – program de vacanta pentru copii, in Ploiesti
Ce urmeaza dupa scoala? Hai, repejor, repejor! Ai trei variante corecte la dispozitie. Distractie? Bineinteles, am bifat-o! Altceva. Timp petrecut cu prietenii? Categoric! Ai ghicit doua. Urmatoarea? Invatarea de lucruri noi si interesante? Perfect! Despre asta e vorba la “Aventura Urbana” – programul de vacanta destinat copiilor din Ploiesti: ne distram si invatam lucruri noi si informatii utile intr-o atmosfera calda, primitoare, pozitiva, alaturi de prieteni.

HELP la teme – program de afterschool pentru dezvoltarea autonomiei
Daca vrei o alternativa la programul de afterschool al copilului tau, noi iti oferim solutia – un program ce urmareste dezvoltarea autonomiei celor mici,  atat la rezolvarea temelor pentru acasa, cat si in activitatile de zi cu zi. 

“Gata! Am terminat temele!” se termina cu un oftat de usurare ca dupa ce ai scapat de o povara se traduce de multe ori in “am terminat de scris” (poate am inteles, poate nu, poate am incercat sa inteleg, poate nu).

Insa, cum ar fi sa STIM sa invatam. CUM sa aplicam anumite tehnici astfel incat intregul proces de invatare sa includa temele ca “bonus” si nu ca “pedeapsa” sau ca moment de frustrare.

Atelier de caligrafie moderna si broderie pe hartie
Atelierul de caligrafie moderna & broderie pe hartie isi propune sa combine arta scrisului frumos cu realizarea felicitarilor prin tehnica stringart.  Copiii sunt fascinati de culori si de forme intortocheate astfel ca realizarea unui “alfabet curcubeu – colorat si spiralat” va fi nu doar o provocare, ci o reala incantare!

Autocunoastere – Motivare – Relationare (Curs de dezvoltare personala)
De ce dezvoltare personala? Si de ce un curs de dezvoltare personala pentru copii? Sintagma „dezvoltare personala” a devenit atat de folosita, incat atunci cand o descoperim intr-un titlu sau in cadrul vreunui articol o percepem ca fiind deja un cliseu. In realitate, desi se pare ca ne-am plictisit de ea, nu putem sa nu-i recunoastem meritele si sa ne folosim de beneficiile ei ori de cate ori ni se ofera ocazia.

Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
Ce e de facut atunci cand tastatura, butoanele si touch-screen-ul ocupa 90% din timpul copiilor?

Ii (re)imprietenim cu scrisul de mana! Caligrafia, caci despre ea este vorba atat in randurile urmatoare, cat si in cadrul minunatului workshop pe care-l organizam la CURSURI COPII PLOIESTI, defineste nu doar arta scrisului frumos, ci si o activitate indragita care-i poate ghida pe copii in cunoasterea de sine.

Curs de citire rapida
Citirea este modalitatea principală prin care ne luăm informațiile.

Odată cu apariția internetului și a progresului tehnologic totul s-a schimbat. Informația se dublează la fiecare 6 luni. Viteza cu care citește astăzi un adult este de 200 – 250 de cuvinte pe minut, adică viteza de citire de acum 100 de ani.

Este evident că ar fi bine să ne mărim viteza de citire și să creștem capacitatea de reținere.

RADIO Junior – curs de comunicare
Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!

Afli cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a castiga publicul de partea sa.

RADIO Junior - Radioul copiilor fericiti!

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus