__

An scolar 2011 - 2012
Data: 12.09.2011 - 15.06.2012

Incepand cu anul scolar 2011 – 2012, activitatile Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti au devenit parte integranta din viata copiilor din Ploiesti, acestea depasind granitele locatiei centrului, putand fi accesate si in scolile din oras. Prin intermediul trainerilor nostri, elevii clasei a III-a A (scoala Grigore Moisil din Ploiesti) au luat parte la unul dintre cele mai importante cursuri ale centrului, si anume ”Autocunoastere, Motivare si Relationare”.

Lucrul in echipa + buna gestionare a timpului + gandirea pozitiva = cheia succesului!

Nu doar adultii sunt in cautarea succesului, ci si copiii. Si e normal ca, pe langa aprecierea si recunostinta venite din partea celor dragi, pe langa sprijinul moral, ei sa caute sa devina cea mai buna versiune a lor! Asa ca, le-am venit in ajutor cu ineditul curs de dezvoltare personala, ”Autocunoastere, Motivare si Relationare”. Primul avantaj si cel mai important al unui astfel de curs este ca lasa la o parte metodele clasice si inchistate de invatare si apeleaza la cele nonformale, informale si experimentale. In plus, competitia incurajata, de cele mai multe ori, in scoala romaneasca, este pusa pe „hold”, locul sau fiind ocupat, pret de cateva ore, de colaborare, lucru in echipa, ajutor reciproc. 

Cursul la care au luat parte elevii scolii Grigore Moisil din Ploiesti a fost creat in asa fel incat copiii sa isi dezvolte abilitatile de a comunica si a relationa cu ceilalti, de a dobandi noi deprinderi si a privi catre ei insisi descoperindu-si nevoile, calitatile si abilitatile. Impreuna ne-am bucurat de jocuri de rol si numeroase exercitii practice, discutii libere, teste, filmulete motivationale, etc. Copiii au fost incurajati sa se imprieteneasca cu emotiile si sentimentele traite zi de zi, sa le accepte si sa le traiasca asa cum vin. Si-au dezvoltat spiritul de initiativa, au devenit mai constienti de propria persoana si au invatat cum sa-si transmita mai concret si mai eficient dorintele si nevoile. 

Toate acestea au fost posibile gratie unei bune relationari intre trainerii Cursuri Copii Ploiesti, copiii participanti si parintii care i-au incurajat sa ia parte la acest curs. 

Daca doresti ca programele noastre sa se desfasoare si in scoala copilului tau nu ezita sa ne scrii pe adresa de e-mail Office@CursuriCopiiPloiesti.ro sau sa ne suni la numarul 0736 997 294.

Ofera copilului tau sansa la dezvoltare personala pentru un viitor armonios si plin de succese!