__

An scolar 2012 - 2013
Data: 10.09.2012 - 14.06.2013

Daca anul trecut programele Centrului Educational CURSURI COPII PLOIESTI au fost foarte bine primite in scolile ploiestene, in perioada anului scolar 2012-2013 experientele pozitive ale celor mici au continuat in aceeasi maniera nonformala, cu activitati felurile ghidate inspre dezvoltarea personala a participantilor. 

Proiectul „CURSURI COPII PLOIESTI” a continuat in urmatoarele institutii de invatamant: 
• Scoala Generala cu clasele I – VIII “Nicolae Iorga”;
• Scoala Generala cu clasele I – VIII “Emil Palade”;
• Scoala Generala cu clasele I – VIII “Nicolae Balcescu”;
• Scoala Generala cu clasele I – VIII “Nicolae Simache”;
• Scoala Generala cu clasele I – VIII “Grigore Moisil”; 
• Scoala Internationala SPECTRUM;
• Gradinita ARIEL.

Cat priveste programele la care copiii au participat, in plus fata de cursul de ”Autocunoastere, Motivare si Relationare” sustinut si anul trecut de catre Cristina Andreea Mihalcea, copiii s-au bucurat de cursul de “Dezvoltarea Inteligentei Emotionale” sustinut de Alina Comendant la clasele pregatitoare, I si a II – a, cursul de  “Leadership si Dezvoltare Financiara pentru Copii”, sustinut de Cati Nastase la clasele a III-a dar si de atelierul “Cum sa devii un orator de succes”, sustinut de Claudius Dociu, in cadrul saptamanii “Scoala Altfel – sa stii mai multe, sa fii mai bun” pentru elevii de gimnaziu ai scolii Emil Palade.
Atelierul sustinul de Claudius Dociu s-a adresat claselor gimnaziale si a avut ca obiective principale educarea abilitatilor de exprimare fara teama in fata unui public, fluenta in vorbirea aplicata la situatii formale si informale, importanta limbajului nonverbal, dezvoltarea vocabularului, alegerea temei potrivite, pregatirea si structurarea logica a discursului,  implicatiile vorbitului in public, cum se castiga increderea audientei, trucuri pentru atragerea atentiei.
La intalnirile sustinute de catre Claudius Dociu – trainer CURSURI COPII PLOIESTI, au participat 130 de elevi si cadre didactice ale scolii partenere.

Obiectivul Centrului Educational CURSURI COPII PLOIESTI  este acela de a sprijini copiii, parintii si scoala pentru a creste sansele sociale si profesionale ale copiilor din orasul si judetul nostru.

Credem in potentialul uman, in formarea continua si in utilitatea descoperirii comorii dinauntru. Misiunea noastra este sa oferim cursantilor nostri sprijin pentru o dezvoltare armonioasa, pentru o viata frumoasa si implinita. Credem in viitorii lideri!