Foto Bucuria - Curs de fotografie pentru copii - Modul pentru incepatori
Data: 07.07.2021 - 11.08.2021

Ora: 18:00 - 20:00

Programul este special conceput pentru copiii cu varsta intre 9-14 ani, dornici sa invete si sa experimenteze cu lumini si umbre. Ne vom distra, vom descoperi natura si pe noi insine, vom invata sa fotografiem si cu sufletul, nu doar cu aparatul.

 
Elementele cheie ale cursului sustinut de Cristi Sandu sunt: multa practica, mini-ture foto, amuzament si propria expozitie foto. Intalnirile se vor tine predominant in aer liber.

TematicaSursa imagine: Freepik

Tematica saptamanilor:

Saptamana 1. Sa ne imprietenim. Notiuni generale in fotografie. (indoor)
Saptamana 2. Tura foto in parcul municipal Vest
Saptamana 3. Fotografia de portret
Saptamana 4. Fotografia de strada 
Saptamana 5. Fotografia de peisaj 

Sursa imagine: Freepik

Pentru cine?Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani.
Numarul minim de copii in grupa: 6
Numarul maxim de copii in grupa: 9

Cand?Intalnirile cursului de fotografie vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de miercuri, interval 18:00 - 19:00, timp de 5 saptamani, in perioada 7 iulie  - 11 august 2021.
Prima intalnire va avea loc in data de 7 iulie..

Unde?Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B).

InvestitieTaxa de participare este de 350 lei/ 5 sedinte.
Plata se poate face in 2 transe: prima transa la inscriere (175 lei), iar a doua transa la cea de-a doua sedinta a cursului (175 lei).

Important!Este important ca fiecare copil sa detina un aparat de fotografiat care permite setari manuale, indiferent de marca sau tipul acestuia (este exclusa folosirea unui telefon).

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 6 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .

Fotograf profesionist
Cristi Sandu