__

RADIO Junior – curs de comunicare
Data: 03.02.2022 - 24.02.2022

Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propune un curs inedit de comunicare pentru copii si adolescenti: RADIO Junior

Daca vrei sa intri in lumea fascinanta a radioului si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!.

Afli cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a câstiga publicul de partea sa.

Pe parcursul programului, participantii la cursul RADIO Junior vor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare intrând, pe rând, in roluri specifice radioului, precum redactor de stiri, realizator de emisiuni, director muzical sau producator radio.

Cursantii vor realiza si inregistra propriile buletine de stiri, emisiuni radio si reclame, vor face exercitii de dictie si vor lua lectii de scriere pentru radio si vorbit in fata microfonului, de la o echipa cu o bogata experienta in activitatea radiofonica.

Astfel, de la Denisa Dumitrescu, care a lucrat pentru nume importante precum PRO FM  si ANTENA 1, cursantii vor invata cum se lucreaza in departamentul de stiri, de la alegerea subiectelor relevante si documentare, pana la redactarea stirilor si prezentarea acestora pe post.

Marius Daniel, care lucreaza de o viata in productia de radio si televiziune pentru unele dintre cele mai importante posturi locale si nationale, le va dezvalui membrilor echipei RADIO Junior tainele editarii audio si folosirii tehnicii de studio pentru realizarea de programe si reclame de impact.

Iar Claudius Dociu – cunoscut publicului ploiestean dintr-unele dintre cele mai apreciate emisiuni locale  de radio si televiziune, dar si pentru activitatea sa de trainer in public speaking - ii va invata pe cei mici tot ce trebuie sa stie un realizator de emisiuni radiofonice pentru a câstiga atentia ascultatorilor. 

StructuraCursul se desfasoara pe durata a 5 sesiuni a cate doua ore fiecare.

InvestitieInvestitia are o valoare de 380 lei si include:

  • diploma de participare;
  • inregistrarile realizate in timpul cursului.

InscriereInscrierea se realizeaza prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate.

Pentru rezervarea locului vi se va emite o factura de avans in valoare de 100 lei ce va trebui achitata cu cel mult 5 zile inainte de inceperea cursului.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro

 

Trainer cursuri de comunicare
Claudius Dociu