__

Scoala de televiziune
Data: 28.10.2021 - 18.11.2021

Ora: 17:30 - 19:30

Daca vrei sa intri in lumea fascinanta a televiziunii si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se prezinta o stire, cum sa vorbesti in fata camerei de luat vederi si cum se face un interviu la cel mai nou curs pentru copii din portofoliul nostru - SCOALA DE TELEVIZIUNE..

Afli cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un om de televiziune pentru a castiga publicul de partea sa.

Sursa imagine: Freepik

Pe parcursul programului, participantii la cursul SCOALA DE TELEVIZIUNE. vor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare intrând, pe rând, in roluri specifice televziunii, precum reporter, prezentator de stiri sau meteo, moderator de emisiuni.

Cursantii vor realiza si inregistra propriile intervenții și interviuri TV, vor face exercitii de dictie si vor lua lectii de scriere pentru televiziune si vorbit in fata camerei de luat vederi, de la o echipa cu o bogata experienta in domeniu.

TraineriDenisa Dumitrescu, care a lucrat pentru nume importante precum PRO FM  si ANTENA 1, ii va invata pe cursanti cum se lucreaza in departamentul de stiri, de la alegerea subiectelor relevante si documentare, pana la redactarea stirilor si prezentarea acestora pe post.

La randul său, Claudius Dociu – cunoscut publicului ploiestean dintr-unele dintre cele mai apreciate emisiuni locale  de radio si televiziune, dar si pentru activitatea sa de trainer in public speaking - ii va invata pe cei mici tot ce trebuie sa stie un realizator de emisiuni pentru a câstiga atentia ascultatorilor. 

Pentru cine?Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 - 13 ani si 14 - 18 ani.
Numarul minim de copii in grupa: 5
Numarul maxim de copii in grupa: 8

Cand?Intalnirile cursului vor avea loc in zilele de 2 februarie, 9 februarie, 16 februarie si 23 februarie, interval 17:00 - 19:00.

Unde?Sediul nostru situat in zona de Nord - Str. Republicii Nr. 166.

InvestitieTaxa de participare este de 420 lei/ 4 sedinte.
Plata se poate face in 2 transe: prima transa la inscriere (210 lei) pentru rezervarea locului, iar a doua transa la inceperea cursului (210 lei).

Important!Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.

Trainer cursuri de comunicare
Claudius Dociu